Dutch Art Reproductions
Eric
Fijne communicatie, uitermate vriendelijk en behulpzaam. Goed meegedacht in de uiteindelijke keuzes en super tevreden met het resultaat.
Danny
Top kwaliteit! We kregen er zelfs een certificaat bij. Snelle levering en hele vriendelijke eigenaren.
Hoe beoordeel je Dutch Art Reproductions?
Gabriela
Really high quality, it’s like having the original at home, I fully recommend! Great work
Johan
Heel prettig contact met duidelijke uitleg over de mogelijkheden, kwaliteit en afwerking van de reproducties zijn geweldig en alles wordt goed verpakt voor verzending… tot de volgende!
Remko
Afgelopen maand heb ik bij Dutch Art Reproductions Van Goghs prachtig "Stilleven met akkerbloemen en rozen" op canvas, klassiek met spijkers, in een blank houten baklijst in de originele afmeting van 100 x 80 cm besteld. Van tevoren had ik met Monique een prettige uitwisseling via e-mail gehad. Hoewel net terug van vakantie, kreeg ik al snel een uitvoerige reactie, waarin zij niet alleen kleuradvies over de baklijst en informatie over het te gebruiken vernis gaf, maar ongevraagd zelfs een digitale visualisatie terugstuurde van het canvas, zoals het er in onze woonkamer uit zou komen te zien. Ruim een week later kreeg ik van de koerier Dynalogic Inkoop al informatie over de aanstaande levering, welke overigens geheel vlekkeloos verliep. Het canvas was uiterst zorgvuldig en goed beschermd ingepakt en in goede orde aangekomen. Inmiddels hangt onze Van Gogh op zijn plek. Wat een geweldige aanblik! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. De kleuren zijn intens, waardoor de bloemen zowat van het doek spatten. Dat de print van zeer hoge kwaliteit is, zie je ook aan het donkere gedeelte in de rechterbovenhoek van het canvas. Evenals bij het originele schilderij in het Kröller-Müller museum is deze niet egaal van kleur, maar laat deze juist diverse tinten donker zien. Mooi is ook dat de scheurtjes in de verf in het origineel eveneens op het canvas te zien zijn. Daardoor ziet het stilleven er nog echter uit. De heldere baklijst vervolgens laat de lichtere kleuren er echt uitspringen. Bij sommige bloemen lijkt het zelfs alsof je diepte ziet. Aardig detail zijn ook de spijkers die bij nadere beschouwing van het kunstwerk goed te zien zijn. En zelfs aan de achterkant van het canvas kun je zien dat de medewerkers van Dutch Art Reproductions een kwaliteitsproduct geleverd hebben. Het canvas is precies gecentreerd en recht op het spieraam gespannen. Zelfs de schroeven, spijkers en het ophangsysteem zitten op gelijke afstanden van elkaar. Handwerk met een hoofdletter. Ik kan Dutch Art Reproductions dan ook absoluut aanbevelen.
Jan
Mooi product! Goede bestelprocedure, goed verpakt voor bezorging.
D
Mooie reproducties. Minpuntje is dat je niet geinformeerd wordt hoelang het duurt voordat je hem in de brievenbus hebt. Duurt enkele weken. Pas als die verzonden wordt krijg je informatie van de bezorging
Antwoord van Dutch Art ReproductionsHallo Dorien, wij verzenden eigenlijk altijd 7 werkdagen nadat we de bestelling binnen hebben gekregen. Jij had op 12 augustus besteld en jouw reproductie had daarom op woensdag 21 augustus verstuurd moeten worden. Wij hebben het uiteindelijk pas op maandag 26 augustus aan jou verstuurd. Normaal sturen wij dan een email waarin wij uitleggen waarom de verzending iets verlaat is, dit is dus blijkbaar in jouw geval niet gedaan. Mijn excuses hiervoor. Hartelijke groeten, Monique de Ruiter
E.H. Visser
Heel prettig contact gehad waarbij alle vragen vriendelijke en accuraat zijn beantwoord. De aankoop is gemakkelijk te doen en ze houden je goed op de hoogte. Het schilderij is goed verpakt aangekomen en mijn moeder is er heel gelukkig mee. Dank voor alles!
Mikanjo
Prachtige reproductie van een Piet Mondriaan in een mooie houten lijst. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Wij zijn verliefd!
Charlotte
Dutch Art Reproductions denkt altijd met je mee en geeft goed advies. Eenmaal de keus gemaakt was het super goede service voor wat betreft de afhandeling verzending, en snel. Super blij met al hetgeen we hebben besteld.
Daniel
The best
John Zeimantz
Beautiful reproduction. I am very happy and hope to purchase another in the future. Your work is superb! Thanks.
Thomas
Heel erg professioneel en spoedig service. Ik had van tevoren gebeld omdat ik onzeker over de maten was, en het personeel gaf goede adviezen over het kiezen van het juiste vormaat en kleuren. De beelden waren heel goed ingepakt en alles verloop uitstekend. Groetjes van een tevreden klant.
Mieke
Via internet besteld, kon de bestelling goed volgen. Is heel netjes afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee.
Edwin
Echt prachtig werk en zeer tevreden, de mensen zijn super vriendelijk en zeer vakbekwaam,ga zeker zo door
Annemiek
Goede kwaliteit en prima service. Er werd goed met ons meegedacht!
Alex O
Excellent customer service and excellent product! Ordered from Australia seamlessly. Thanks!
Thijs
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Het product was zoals beschreven en snel thuis geleverd. Ik raad Dutch Art Reproductions aan.
Michael
Excellent quality. Rapid service. Full information at all stages of purchase. Super framing. Personal contact.
Tinie en Ellen
Goede service!