Duareds.nl
Benno ten Dam
Snelle levering en goede prijs voor een goed product.
Frits Küthe
Concurrerende prijs en snel geleverd
Hoe beoordeel je Duareds.nl?
Arie van Driel
Snelle bezorging
ik hoef niet met naam en toenaam in een review, niks voor mij,
IK ben pas bezig met de vitaminen. Het volgende meet meetmoment is pas in oktober volgend jaar bij de oogarts.. De service bij jullie heb ik als positief ervaren
Dhr. E. Adamse
Snelle levering ene dag gebeld vriendelijk geholpen andere dag in huis 👍
M goud
snelle levering en over product zeer tevreden
L.F. Diemel
Heel snelle en correcte levering inclusief gratis Amslertest kijker ik had er wel heel graag twee gehad ben vaak op reis en dan kan ik de tweede in mijn koffer houden.
Arthur Kuthe
Zeer snelle levering. Duidelijk en correct
Manuela Brouwer
Prima levering, en ook bij vragen goed geholpen. Slik het nog niet lang, dus afwachten wat het gaat doen.
Dick Groen
Besteld op advies van Macula degeneratie site.Op de site duidelijke uitleg wat te bestellen, uitleg welke ingredienten waar voor dienen. Tevens aantrekkelijke korting bij grotere bestelling. De capsules zijn binnen 2 dagen na bestellen geleverd. Bij de levering zat een duidelijke handleiding, met daarin nogmaals de werking van de capsules
Hier kunnen ander websites een voorbeeld aan nemen!Antwoord van Duareds.nlBeste heer , dank u voor uw uitgebreide review en goed te lezen dat u tevreden bent ! Team Duareds
René Cornet
Service was geweldig!
L.J.P. Lemmens
Duidelijk handige verpakking. Pas een week in gebruik. effect moet zich nog bewijzen
Lien Willems
Eerste levering was incompleet en werd, zeer correct, zo snel mogelijk aangevuld met een nieuwe levering
Rob Vos
Bestel en leverproces verliep razendsnel. Nog sneller ging het verhelpen van een verkeerd besteld product. Alle reden dus voor een 5-sterren aanbeveling.
Harry Emonts
* Snelle levering - 2 werkdagen!
* Duidelijke, gemakkelijk te gebruiken doordrukstrips! -
Wim Kolthof
Prima kwaliteit en zeer behulpzaam personeel.
Lex
Snelle en correcte levering. Ik ben er net mee begonnen. -
Johanna Rietbergen-Welling
snelle levering
TOOS VEROUDE
Oogh
bevat vitamines volgens de richtlijnen beroepsgroep Oogheelkunde (Areds2+Omega); laagste prijs, goede levering, duidelijke strips