Drupt
Drupt doet niet aan massaproductie, waardoor elke hanger uniek is.
Saskia
Mooie kettingen, snelle bezorging. Kettingen zaten in glaasjes, samen in goed stevig doosje, alleen de envelop daar omheen vond ik kwetsbaar. Gelukkig wel goed aangekomen.
Karsten
.....
Hoe beoordeel je Drupt?
Yvonne
Geweldige service, online het verkeerde besteld, gemaild en het werd keurig opgelost en super snel verzonden. Prachtige sieraden ontvangen, echt heel erg blij mee
Inez
Snelle levering, mooi verpakt en juweeltjes zoals ik ze me had voorgesteld.
Jammer dat ze in een andere straat geleverd werden en die mensen zo eerlijk waren om me het pakketje te bezorgen. -
Corrie
Snelle levering, goed verzorgd
Antwoord van DruptDank je wel! Fijn dat alles vlot en netjes is aangekomen – daar doen we het voor!
Karel
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen
Antwoord van DruptWat fijn om te horen, dank je wel! 😊 Precies zoals we het graag zien.
Anita
Precies zoals verwacht , snelle levering
Antwoord van DruptWat leuk om te lezen, dank je! Snelle levering en tevreden zijn: missie geslaagd.
Monika Dash
Beautiful pieces and fast service.
Antwoord van DruptThank you so much! 💛 We're so happy to hear you love the pieces and appreciated the fast service. Enjoy your jewelry!
Ann Opdenacker
Snelle levering, mooie producten
Antwoord van DruptWat fijn om te horen, dank je wel! 😊 We doen ons best om alles snel en met zorg te versturen – superfijn dat je tevreden bent met de producten! Veel plezier ermee! 🌿
Betsie Wessels
Product zag er goed uit. Snelle levering .Heldere website.
Antwoord van DruptHelemaal top om te horen! Blij dat alles duidelijk én snel was. 😊
Patricia Clements
Snelle levering. Mooi verpakt
Antwoord van DruptWat leuk om te horen – we besteden graag extra aandacht aan de details!
J.E.
Heel goeie service en communicatie. Zeer tevreden van het product!
Antwoord van DruptSuper om te horen dat zowel de service als het product in de smaak vallen!
Anoniem
Snelle levering, mijn bestelling had ik zo thuis!
Antwoord van DruptWat fijn om te horen! Zo zien we het graag. 😊
Chr Oppelaar
Mooie sierraden, snelle levering
Antwoord van DruptWat leuk om te horen – snel én mooi, precies waar we voor gaan! ✨
laura
goede snelle levering, mooi product!
Antwoord van DruptHelemaal top! Dank voor je vertrouwen en je fijne woorden. 🌿
Conny Temme
Superleuk ingepakt!
Antwoord van DruptAh, zo fijn om te horen! Blij dat het in de smaak viel.
Monica
Heel snel geleverd en prachtige ketting met hanger! Super!
Antwoord van DruptWat een lieve review, dank je wel! Superfijn dat je zo blij bent. 😊
Ingrid Van Otterlo
Prachtig ringetje, leuk verpakt, snelle levering
Antwoord van DruptWat fijn om te horen! Zo leuk dat je blij bent met het ringetje én de verpakking. Dank je wel voor je mooie woorden! 💛
Tamar
Prachtige spullen, mooi verpakt, snel geleverd.
Antwoord van DruptWat een heerlijke reactie – dank je wel! Fijn dat alles in de smaak valt én op tijd is aangekomen.
Wesly
De bestelling werd snel geleverd en was stevig en leuk verpakt.
Antwoord van DruptDank je wel voor je fijne reactie! Goed om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen – daar doen we het voor! 😊