Drogist Solo
Drogist Solo is duidelijk over de prijzen, verzendkosten, retourneren, klantenservice en andere voorwaarden.
Wij staan u altijd te woord zonder lange wachttijden. Bij Drogist Solo wordt u altijd vriendelijk te woord gestaan door deskundig personeel.
U krijgt ook geen vervelende pop-ups of irritante reclames tijdens het winkelen. Alles is overzichtelijk en als u het toch niet kunt vinden gebruik dan de zoekbalk of vraag het aan ons.
Wij hebben (bijna) altijd alles op voorraad, dus u hoeft nooit meer mis te tasten op lege schappen. Bent u die lange wachtrijen ook zat, nou bij ons zijn er geen wachtrijen en u bent altijd als eerste aan de beurt!
WAAROM DROGIST SOLO?
- VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE
Ronald Van Heijningen
Prima service snelle verzending
Jacorine Kuijper
Snelle levering maar moet ze nog gaan gebruiken hoop dat alleen de verpakking is veranderd en de kleur 3.3 nog t zelfde is.
Hoe beoordeel je Drogist Solo?
Lars de Groot
Precies wat ik nodig had. Item was elders niet meer verkrijgbaar.
Cordula Kool Wieczorek
Ik was tevreden met de service.
Uwe Rudolf Schoenfeld
Perfekt!
Gerrit van Oostveen
Moeilijk te krijgen product. Hier gewoon op voorraad en niet te duur, en ook nog snel geleverd
WILLEM VAN DER STER
Levering produkt duurde lang (4 dagen
Bij andere aanbieders meestal binnen 24 uur
Antwoord van Drogist SoloBeste Willem,
Bedankt voor uw bericht en feedback. Wij begrijpen dat u graag sneller uw bestelling had willen ontvangen. We willen uw graag laten weten dat wij uw bestelling dezelfde dag nog hadden verstuurd,en zoals u kunt zien in de track en trace-informatie was deed de bezorging ervan langer dan 24uur. Helaas is deze vertraging ontstaan bij Post NL, wat buiten onze controle ligt.
We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren en we hopen dat u ondanks deze vertraging tevreden bent met uw bestelling :)
Team van Drogist Solo :) -
Mikel Huberts
Snelle levering, goed verpakt. Zou deze winkel aanbevelen.
P Maas
Vlotte levering tegen een zeer gunstig prijs
Wifey To Be <3
Lekker goedkoop en snelle levering! Super vriendelijke klantenservice.
Richard Hartman
Prima snel binnen weet alleen niet hoe het product werkt
Helmuth Wolf
Danke für die schnelle Lieferungen alles hat super geklappt vielen dank
Roelof Hes
Levering van bestelling duurde best wel lang. Kreeg geen reactie op email. Uiteindelijk toch geleverd gekregen. Ga niet zo snel weer hier bestellen.
Antwoord van Drogist SoloBeste Roelof,
Dankuwel voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u het gevoel heeft dat de communicatie niet naar wens was.
Er is inderdaad een e-mail naar u gestuurd, maar mogelijk is deze per ongeluk in uw spambox terechtgekomen. Dit kan uiteraard vervelend zijn, vooral in drukke periode rondom Black Friday en Sinterklaas, wanneer zowel wij als Post NL met een verhoogde werklast te maken hadden.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. We nemen uw ervaring serieus en zullen ervoor zorgen dat de communicatie in de toekomst beter verloopt, met snellere en duidelijkere updates.
Dank u voor uw begrip en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. -
d visser
Snelle afhandeling van de bestelling!
Marga Lagerweij
Op tijd geleverd, prima
Joh. Krijgsman
Prima webwinkel met prima prijzen en snelle levering.
Peter Damm
Ik kreeg iemand anders zijn doos opgestuurd. Heel gedoe om de verkeerde doos weer terug te sturen.
Inge
Snelle service , goed product !
Naomi
Bestelling geplaatst bepaalde producten toch ineens niet op voorraad.. Bestelde expres bij hun omdat ze alles wat ik wilde hebben op voorraad hadden nu kon ik alsnog bij een 2e webwinkel bestellen met de bijkomende verzendkosten. Doen we dus ook niet meer.
Antwoord van Drogist SoloBeste Naomi,
We begrijpen heel goed dat het ontzettend frustrerend is als een bestelling niet volledig geleverd kan worden. Het is voor ons ook vervelend als we niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. We streven ernaar om altijd een volledige bestelling te kunnen leveren en zullen onze voorraadbeheerprocessen nog eens kritisch onder de loep nemen om dit in de toekomst te voorkomen.
Het is onze standaard werkwijze als een product onverhoopt toch niet op voorraad is, dan krijgt u uiteraard altijd uw geld terug.
Excuus voor het ongemak!
Namens het team van Drogist Solo -
Marion Brons
Geweldige gel, helpt fantastisch. Snelle levering..erg blij mee...