Drogist Solo
Drogist Solo is duidelijk over de prijzen, verzendkosten, retourneren, klantenservice en andere voorwaarden.
Wij staan u altijd te woord zonder lange wachttijden. Bij Drogist Solo wordt u altijd vriendelijk te woord gestaan door deskundig personeel.
U krijgt ook geen vervelende pop-ups of irritante reclames tijdens het winkelen. Alles is overzichtelijk en als u het toch niet kunt vinden gebruik dan de zoekbalk of vraag het aan ons.
Wij hebben (bijna) altijd alles op voorraad, dus u hoeft nooit meer mis te tasten op lege schappen. Bent u die lange wachtrijen ook zat, nou bij ons zijn er geen wachtrijen en u bent altijd als eerste aan de beurt!
WAAROM DROGIST SOLO?
- GRATIS VERZENDING VANAF €75
- SPAREN VOOR KORTING
- VEILIG SHOPPEN (SSL)
- DISCRETE LEVERING
- LEKKER SHOPPPEN
- VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE
Peter Damm
Ik kreeg iemand anders zijn doos opgestuurd. Heel gedoe om de verkeerde doos weer terug te sturen.
Inge
Snelle service , goed product !
Hoe beoordeel je Drogist Solo?
Naomi
Bestelling geplaatst bepaalde producten toch ineens niet op voorraad.. Bestelde expres bij hun omdat ze alles wat ik wilde hebben op voorraad hadden nu kon ik alsnog bij een 2e webwinkel bestellen met de bijkomende verzendkosten. Doen we dus ook niet meer.
Antwoord van Drogist SoloBeste Naomi,
We begrijpen heel goed dat het ontzettend frustrerend is als een bestelling niet volledig geleverd kan worden. Het is voor ons ook vervelend als we niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. We streven ernaar om altijd een volledige bestelling te kunnen leveren en zullen onze voorraadbeheerprocessen nog eens kritisch onder de loep nemen om dit in de toekomst te voorkomen.
Het is onze standaard werkwijze als een product onverhoopt toch niet op voorraad is, dan krijgt u uiteraard altijd uw geld terug.
Excuus voor het ongemak!
Namens het team van Drogist Solo -
Marion Brons
Geweldige gel, helpt fantastisch. Snelle levering..erg blij mee...
Huib Jansen
Makkelijk en goede prijzen
Marijke
Snelle levering.
Jos Vreeker
Goede prijs en snel geleverd. Zo hoort het.
Jan
Erg goedkoop en snelle levering
Maya
Goede service, pakket was er binnen een dag. De communicatie kan alleen wel wat beter. Betrouwbaar.
Danuta Zgierska
Snelle en efficiente levering
Willy Leget-de Korte
A
Snel in huis.
Sjoerd
Netjes verpakt, veel bezorgopties en spotgoedkoop, kudos!!!
charissa juhrend
Snelle levering, aankoop goed verpakt
Kyra Spapens
Het wasmiddel zat omgekeerd in de doos dus “this side up” werd door PostNL goed aangehouden, alleen zaten de flessen op z’n kop in de doos. 1 fles was gaan lekken maar heb het schoongemaakt en het viel gelukkig mee.
Gr Bogaert
Deze winkel doet wat het beloofd 👍🏻
Mien
Goedkop
Maarten de Klerk
Snelle service en geleverd
Sontje Go
Snelle service. Producten gekomen zoals beschreven.
Jan Broer
Zeer goed en redelijk snel.