Drie Kleine Haasjes

Drie Kleine Haasjes

Als werkende ouders van 3 kinderen weten wij als geen ander dat het soms een echte uitdaging is om een leuk cadeautje te vinden voor je kind. Wij helpen je persoonlijk in je zoektocht en zorgen dat je kind echt blij wordt van jouw cadeautje!
9,9
Filter 1020 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 600 met beschrijving

• marjolein van gelder
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Leuke aanbiedingen, mooi verpakt.

• aanschaf sint cadeau
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

vriendelijk kaartje aan bestelling toegevoegd. Vond ik attent.

• Hoe beoordeel je Drie Kleine Haasjes?

• Nicole
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Het product voldoet aan de verwachtingen, maar de service daar wil ik een groot compliment voor geven. ‘S avonds laat is de order nog snel ingepakt en verstuurd zodat wij het op tijd hadden. Snel, vriendelijk contact. Echt een aanrader!

• Wendy Greve

Snel geleverd,

• Artien Amkreutz

Goede service 👍🏼

• Yvonne Bol

Goede prijzen snelle levering

• Nikolina Brixland
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Nice gift to my son, fast delivery

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Heel goed en snel contact via whatsapp. Heel vriendelijk, komen afspraken na, snelle levering en leuk aanbod!

• Ien
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

De producten had ik snel in huis.
    Er was echter 1 minpunt. ik had van postNL geen melding gekregen dat het geleverd was. Toen ik aan het eind van de dag ging kijken zag ik dat het lange pakket in de brievenbus zat. Echter, het pakket stak een stukje uit de brievenbus. ik woon in een flat met de brievenbus aan de buitenmuur en had geluk dat ik het zelf zag anders was een ander er met het pakje vandoor gegaan.

• Kaat
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Meteen na de bestelling kreeg ik al een vriendelijk berichtje en kreeg ik ook de kans om het pak alsnog gratis via een andere transporteur te laten bezorgen. Ik was daar erg blij om want een afhaalpunt was ideaal voor mij. Ik kreeg ook een persoonlijke mail hierover. Het pakket werd tijdig bezorgd en de verpakking was helemaal intact. Ik ben ook erg tevreden over de prijs! Die was lager dan bij heel grote firma's. Dit was mijn eerste bestelling bij Drie Kleine Haasjes en het zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor de persoonlijke berichten, de vlotte service en de zeer correcte prijs!

• Anne
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Snel en liefdevol verpakt en verzonden

• Delawi

Snelle levering, prima service

• Alissa Rusken
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Super leuk verpakt en leuk persoonlijk berichtje.

• Burret Schurer

Uitstekende service

• T H
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Snel geleverd en reëele prijs. Onduidelijk of het gratis ingepakt zou worden was uiteindelijk niet zo bij bezorging. Verder duidelijke communicatie en goed verzorgd pakketje in een passende doos (niet veel te groot).

Antwoord van Drie Kleine Haasjes

Hoi, wat jammer dat het niet helemaal duidelijk was dat wij met grote acties (zoals in deze de black-friday actie) de inpakservice niet gratis kunnen aanbieden. We gaan er voor zorgen dat dit duidelijker vermeld wordt. Bedankt voor de feedback!

• Bryan Mulckhuyse
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

5 sterren gewoon om de snelle levering. Het persoonlijke kaartje was ook heel leuk!

• Hannah Ras

Zeer snelle levering
    hand geschreven kaartje er bij maakt het erg persoonlijk
    Toppers

• M Kamerman
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Snelle reactie op mijn mail, en super fijne service.

• Elisabeth Malda-Speijer
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Snel geleverd en alles mooi ingepakt!

• Josien lammeretz
    Geverifieerde klant van Drie Kleine Haasjes

Snelle levering, prachtig ingepakt en mooie spullen
    Iedere bestelling is letterlijk een cadeautje door de goede service
    Tot de volgende keer!’n