Dressuurproeven.nl
Bij ons is het mogelijk om je artikelen te laten borduren,bedrukken of te graveren.
Jenny Hage
Snelle levering, netjes verpakt. Ik heb de Equine Balance bands besteld voor de trainingen. Heel blij mee zien zeker verschil!
Larissa Katayeva
Snelle levering!
Hoe beoordeel je Dressuurproeven.nl?
Rixt Ekkelkamp
Er was een miscommunicatie maar alles is goed geleverd
Paula
Fijne service en snelle levering.
C
In eerste instantie even geschrokken van de levertijd. Na kort gesprek werd alles op alles gezet om product zsm naar ons te krijgen. Echt top!
Droes Breur
We hebben het pas 3 dagen later gekregen na het verzending
Antwoord van Dressuurproeven.nlDank voor de review. Ik begrijp dat dat vervelend is, helaas heb ik geen invloed op de bezorgdienst.
Paulette Zorn
Geweldige service, snelle reacties op mailtjes. Altijd even vriendelijk en adequaat. Dikke plus!
Antwoord van Dressuurproeven.nlDank je wel Paulette!
Claire Bolle
Snelle levering en een heel mooie alsook veilige cap voor mijn dochtertje!
Antwoord van Dressuurproeven.nlVeel plezier ermee 😄
Marit Bouwman
Super service!
Antwoord van Dressuurproeven.nlDank je Marit!
Wendy van Beek
Ook in de drukke kerst periode mijn bestelling keurig op tijd geleverd.
Antwoord van Dressuurproeven.nlDat is super te horen!
filip dewaelheyns
gewoonweggoed
Antwoord van Dressuurproeven.nl😄
Amber Holtjer
Goede service, alle vragen zijn netjes beantwoord en snel geleverd! Top!
Antwoord van Dressuurproeven.nlGraag gedaan Amber!
Sonja
Goede service met het verhuren van het scheerapparaat. Borg ook snel terug gekregen
Antwoord van Dressuurproeven.nlDank je wel!
Veronika van der Sluijs
Zelf goed controleren of er geen fouten worden gemaakt.
Keurig hersel.Antwoord van Dressuurproeven.nlJa helaas sluipt er een keer een foutje in. Fijn dat naar tevredenheid is hersteld!
A Dams
Product online gezien, toch nog even telefonisch contact gezocht, gewenste informatie direct gekregen. Checkout en verzending supersnel. Gewoon... zoals het hoort!
Antwoord van Dressuurproeven.nl😍
Danielle
Halster met naam : plaatje zat er verkeerd op helaas. Wel een snelle reactie gehad hoe wij dit zelf konden oplossen. De unicorn knuffel spray die in een kado pakketje moest voor mijn dochter haar verjaardag, zat een groot stuk tape overheen geplakt (tegen het lekken neem ik aan tijdens verzenden). Staat natuurlijk niet mooi. Geprobeerd eraf te halen maar toen scheurde ook het hele etiket kapot. Ergens anders een nieuwe gekocht. Misschien volgende keer beter een zakje of kleiner stuk tape. Je koopt zo iets tog vaak voor de leuk en het plaatje erop.
Antwoord van Dressuurproeven.nlHoi Danielle
Ja van dat plaatje was even een ontoplettendheid. Excuses nogmaals. Gelukkig kon dit plaatje makkelijk aangepast worden.
En bedankt voor de tip van de tape, ik zal dit meenemen voor de volgende keer. -
Ania Worobiej
Goed geregeld,fijne communicatie
Amber Muehlhaus
B. van der Linden
Geweldige service en hele snelle verzending. Fijn contact, denkt echt met je mee.
ANCELA ANCELA Reif
Super Suport,super Produkte