Drankstunter.nl
Susan
Super snel en goed geleverd
Cin
Op locatie opgehaald. Vriendelijke ontvangst en écht zo geregeld!
Hoe beoordeel je Drankstunter.nl?
Dennis Vaal
Duidelijke website, uitgebreid drank aanbod, snelle levertijden en veel betaalmogelijkheden.
Aroena
Snelle levering goed ingepakt
Wil Wout trilling
Snelle levering goed verpakt helemaal top
Piet Wollerich
Mooie prijzen snelle service
Wouter de Vries
Waar voor je geld
Huib Cornelissen
Mooie aanbiedingen en super snel en netjes bezorgd
Marco Marco
In eerste instantie raakte mijn bestelling zoek bij de bezorgdienst Trunkrs. Drankstunter.nl heeft hier meteen actie op ondernomen. Trunkrs heeft 'na onderzoek' het pakket als vermist gemeld. Drankstunter.nl heeft daarna meteen dezelfde bestelling, kostenloos, nog een keer verstuurd, dit keer met PostNL, en een dag later werd deze bezorgd. Mijn dank is daarom groot aan Drankstunter.nl voor de geweldige service. Ik ga zeker meer bestellen bij ze en hoop dat ze in het vervolg of PostNL kiezen als transporteur. Wellicht is het ook slim om geen Drankstunter.nl op de doos te plakken.
Melvin Buis
Herman Hulsman
Topservice
Appie Wennekes
Toppie
Martin Rietdijk
Snelle en goede levering
Crista De Schouwer
Goeie prijs en snel geleverd!
Mike van Tol
Goedkoop en razend snel geleverd
Een echte aanrader -
Rik Gloudemans
Hele snelle levering Binnen 12 uur in huis
Antoaneta Yuliyanova
Levering van het dranken waa erg ik moest zelf bus regelen dat ik. Van post nl punt kan ophalen
Antwoord van Drankstunter.nlBeste Klant,
Volgens Track and trace hebben ze u gemist en is uw order naar een PostNL punt gebracht. Helaas doet PostNL geen 2e poging om te leveren. en moet u in dit geval uw order zelf bij een PostNL punt afhalen. Mocht PostNL niet juist hebben gehandeld dan kunnen we altijd een klacht indienen bij onze bezorgpartner voor verbetering van deze service.
MvG,
Team Drankstunter -
Gerrit O
Peter Cainero
de service is ook goed en de dag erna in huis
Zurele Simons
Geweldig service mijn bestelling is correct en op tijd geleverd.