Dragi Kamen
winkel online. Een groot assortiment aan
diverse producten van edelstenen en mineralen en prachtige sieraden staan hier dagelijks voor je klaar.
Positiviteit en energie zijn onze kracht.
L.G
De claim voor 16 uur besteld, vandaag verzonden klopt niet...
Verder ruiken de producten erg muf en krijg je altijd minder dan wat er op foto's wordt gezet. Ik heb ook meerdere keren geprobeerd om kortingsbonnen te gebruiken maar dit lukte niet. kortom ik zou er niet meer bestellen.Antwoord van Dragi KamenBeste L.G.
Door verdrietige persoonlijke omstandigheden ( een overlijden) hebben wij uw pakje idd niet binnen de termijn die u verwachtte kunnen verzenden, onze excuses daarvoor.
U bestelde een aantal ruwe stenen, deze zijn onbehandeld en kunnen idd een ‘aarde-geur’ hebben, daar wij ervoor kiezen deze niet chemisch te reinigen.
Zover ik kan nazien heeft u van de 10grams zakjes ruim het gewicht ontvangen en waren de 3 steens buideltjes ook allen voorzien van het juiste aantal steentjes.
Mocht er iets ontbreken in uw pakketje, dan vernemen we dat graag, zoals ook in uw verzendmail aangegeven, per mail via info@dragikamen.nl
Hartelijke groet,
Team Dragi Kamen -
Paul zweden
Goeie communicatie. Goed verpakt. Duidelijke website met omschrijvingen van de stenen. Ik ben een zeer tevreden klant.
Hoe beoordeel je Dragi Kamen?
Sonja Beentjes
Altijd mooie stenen in leuke verpakkingen. Bezorging is keurig en op tijd. Al jaren heel tevreden
Sven Brisco
Online giftcard besteld, zeer snel binnen via de mail, goede service, mooie site!
Gerrie Peters
Precies de artikelen hoe ze er ook op de website uitzien, en snelle levering
Brenda
Producten als beschreven, snelle verzending. Ben er blij mee!
Ria Blokhoff
Lieve vrouw pakje snel in huis
PJ Van Damme
Prima bedrijf , zeer snelle bezorging.
Steenzinnig
Al lang op zoek naar een mineraal uit Bosnië, op beursen alle verkopers gevraagd en niemand kon er aan komen. Maar toen kwam ik uit bij Dragi Kamen! Gisteren besteld en nu al in huis, heel netjes ingepakt en alles is precies zoals online afgebeeld. Bij deze collega durf ik zeker vaker wat te bestellen!
Anja Muilwijk
Mooie stenen en snel geleverd
Evy De Smedt
Alles netjes afgehandeld. De artikelen werden heel goed ingepakt, en toch werd het pakje zo klein mogelijk gehouden. TOP!
Bo Ris
Great items on offer!
Nicole
Mooie edelstenen voor een prima prijs. Minpunt: op de website wordt geclaimd; vandaag voor 16.00 uur besteld is vandaag verzonden. Mijn bestelling werd pas dagen later verzonden. Geen probleem verder, maar maak dan niet dit soort beloftes.
Antwoord van Dragi KamenBeste Nicole,
Zoals we ook per mail hebben laten weten, was er vanwege het overlijden van onze stenenheld, oprichter en eigenaar van ons bedrijf en echtgenoot en vader Edin, enige vertraging in de verzendingen.
Door deze persoonlijke omstandigheden konden we de belofte op de website dan ook niet direct waarmaken.
Brigit Kemmeren
Mooie golden healer , goede informatie!
Louise Muilwijk
Ze waren een poosje op reis, dus duurde de levering wat langer. Maar ik werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden. Als dank voor het wachten een hele mooie korting. En een prachtige op maat gemaakte armband. Helemaal top!.
Lidija van Soest
De stenen waren verder zoals ik ze besteld had, in mooie zakjes. Helaas was er te veel vrije ruimte in de doos, waardoor de stenen bij het verplaatsen tegen elkaar botsten. Nu kan ik niet zeggen of de onregelmatigheden op sommige stenen hieruit voortkwamen of niet. De zending arriveerde pas na negen dagen.
Mpr Boer de
Mooi exemplaar
Ruth
Mooie stenen en snelle levering
I.M. Hoekstra
Snelle levering en keurig verzorgd
Magda Dreverman
Er ging iets niet goed met de bezorging van het pakketje. Is helemaal goed en fijn opgelost! Aankopen zaten heel mooi en zorgvuldig verpakt, met een klein presentje nog erbij zelfs. Heel persoonlijk.