Dracoon
Bestel nu jou spellen bij Dracoon - Gratis verzending v.a. €200. Trading Card Games & collectables kopen doe je bij de beste online gameshop van NL.
9,6
Filter 373 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 217 met beschrijving

• Pieter Kors
    Geverifieerde klant van Dracoon

Snel verzonden en met release binnen, super service!

• Lai
    Geverifieerde klant van Dracoon

Top service. Producten bij release geleverd incl. goede communicatie en altijd netjes verpakt. Kan niks anders dan tevreden zijn met de shop.

• Hoe beoordeel je Dracoon?

• Ash man

Top.

• Julia Boon
    Geverifieerde klant van Dracoon

Snelle levering en erg goed verpakt! Super blij mee

• Leon Manuel
    Geverifieerde klant van Dracoon

Meerdere keren besteld, vriendelijk personeel en snel geleverd. Bestel hier zeker weer.

• Kelly
    Review voor Dracoon

Top webshop! Doen wat ze beloven. Tot de volgende bestelling!

• Daan
    Geverifieerde klant van Dracoon

Opbergdozen besteld voor bulk opslaan van diverse kaarten. Mooi product, snel bezorgd. Prima ervaring, niets meer aan doen.

• Thimo
    Geverifieerde klant van Dracoon

Goede en correcte klantenservice en service. Reageren snel, heel fijn!

• Amir
    Geverifieerde klant van Dracoon

Dracoon had flinke uitdagingen met de leverancier over pre-orders. Ze hebben deze uitdagingen goed opgelost door voor hun klanten op zoek te gaan naar andere leveranciers. Met succes! Ik heb mijn bestelde pre-order gekregen dus eind goed, al goed. Zelf terwijl Dracoon hier niks meer op verdiende, hebben ze er alsnog voor gekozen om de beloofde producten te leveren. Daarnaast is de eigenaar een oprechte man met kennis!

• Herman van Ommen
    Geverifieerde klant van Dracoon

Dracoon heeft mijn OPTCG pre-order netjes geleverd.

• Jesse
    Geverifieerde klant van Dracoon

Mooie webshop voor TCG producten en zeer goede prijzen en klantenservice! 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐

• Gijs Bastiaanssen

Top prijs voor mijn aanschaf, mooie kaarten gepulled! 10/10

• Andrea

Prima weer!! Pre-orders gaan altijd goed 👍🏻👍🏻👍🏻 Super tevreden

• Martijn
    Geverifieerde klant van Dracoon

Snelle levering, goed verpakt en razend snel met pre-order voorraad aanbieden. Alweer bedankt!

• C L
    Geverifieerde klant van Dracoon

Storagebox gekocht voor mijn kaarten, maar alle producten waren in die storage box gedaan waardoor de doos helemaal verbogen en krom is binnengekomen.

• Jasper
    Geverifieerde klant van Dracoon

Aardige eigenaar van een TCG webshop met veel kennis van Pokémon. Startend met Disney Lorcana. Organiseerde zijn eerste leuke Lorcana toernooi. Sfeer was gezellig.

• lootstar
    Geverifieerde klant van Dracoon

Snel en geleverd wat er is besteld

• Onur Kirikoglu
    Geverifieerde klant van Dracoon

Snel en netjes geleverd, aanrader!

• Kim de Schrijver
    Geverifieerde klant van Dracoon

Snel afgehandeld, duidelijke communicatie over wanneer ik het pakket mocht verwachten.

• Ash Man
    Geverifieerde klant van Dracoon

Op release date ontvangen. Bedankt!