Dr. Breathe Well -  Webshop

Dr. Breathe Well - Webshop

Lees hier onafhankelijke reviews en ervaringen van gebruikers met onze neuspleisters, neusspreiders, snurkbeugel en neusclip. De anti snurk middelen van Dr. Breathe Well hebben al duizenden Nederlanders van het snurken afgeholpen, lees hier hun ervaringen.

To Breathe Well, is to Live Well!
snurken slapen gezondheid
8,1
Filter 543 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 309 met beschrijving

• Robert
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Mooi pakket om uit te proberen wat werkt. Prijs is zeer redelijk gezien wat je ervoor krijgt. Ik had het bovendien heel snel in huis. Top service!

• Y van Bezu

Snelle service

• Hoe beoordeel je Dr. Breathe Well - Webshop?

• Ton Modderkolk
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Heb nu al 4 nachten gebruik gemaakt van de neusverspreider. Bij 2 nachten toen ik wakker werd om te toiletteren kwam ik erachter dat de neusverspreider niet meer in mijn neus zat, maar bleek of op het bed of kussen te liggen. Dit had ik niet verwacht. Meer dat het meer zou klemmen. Jammer...

• Ramon
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

5in1 besteld. Kijken wat bij mij past, nou de beugel in iedergeval niet. De harde en zachte silicoontjes voor in de neus verschrikkelijk. De neusring heeft geen effect bij mij net als de neusstrips.

Zonde geld helaas

• Hans Mentjox

Snel geleverd.

• Willem Prins

Het product werkt niet.

• Jurgen Heezius
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

De webshop hoeft niets te veranderen, het product is niet datgene wat ik ervan had verwacht.

• Anton Elzebroek
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Goede service , zending niet goed gegaan. Zij opnieuw gratis een nieuwe zending geregeld. Top.

• Alice Versluis
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Ik ben niet zo tevreden over de snurk beugel. Er is geen beschrijving bij. Ik heb een kleine mond en kaak en hij deed pijn en ik ging kwijlen. Heb het paar uur geprobeerd maar werd er niet blij van

• Idelette Niemeijer
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

De pleisters geven zeker meer lucht en gaan voor een groot deel het snurken tegen, maar laten ook een stukje los waardoor het effect minder is.

Antwoord van Dr. Breathe Well - Webshop

Fijn om te horen dat je baat hebt bij de neuspleisters! Probeer voor gebruik je neus goed schoon te maken, bijvoorbeeld met alcohol voor een betere cohesie.

Vriendelijke groeten,

Dr. Breathe Well

• Willem
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Op dit moment heb ik er nog geen baat bij , en een kleine Nederlandse beschrijving zou handig zijn .
    Het was mijn plan om meer te ademen door de neus , maar dat lukt nog niet , en ik denk dat dit bij mij niet gaat helpen , helaas .

• Shila
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

I was quite disappointed with the box I received. It did not come with any protective plastic wrap, which raised concerns that the packaging might have been a returned item from another customer. The quality of the items was subpar, and the noise strip didn’t even adhere properly to the nose. Overall, the experience was unsatisfactory.

• Marjan Ramakers
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Minder snurken en beter slapen top

• Leonie

Plakken slecht

• Timmy Vanthoor
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

De snurk beugel is voor mij niet bruikbaar. Ik ga door mijn mond ademen omdat deze openstaat door de beugel en zit maar een heel kleine opening in de beugel dus moeilijk ademen en ook weer een vervelend geluid volgens mijn vrouw. Soms komt mijn lip dan net tegen dat gat en krijg je dus geen lucht en schiet je weer wakker. Dus kortweg 30 euro rommel.

• Bruno Van Opdenbosch
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Heb voor de harde gekozen maar die zijn niet comfortabel. Zitten niet goed in de neus.

• Geert Pieter Rijpma

Blijft ongeveer 6 uur mee dan gaat de pleister los

Antwoord van Dr. Breathe Well - Webshop

Hoi Geert,
    Heb je baat gehad bij onze tip? We horen graag van je.
    Vriendelijke groeten,
    Jasper

• Gerard Doom
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Gebruik dat dagelijks, kan niet meer slapen zonder 👍🏻🙋‍♂️

• JohanHermans
    Geverifieerde klant van Dr. Breathe Well - Webshop

Mijn leven werd luchtiger dank zij Dr Breathe Well. Prima product !

• Matthieu Barend

Goede en snelle levering