Douwe's Dump.nl
Sven Butter
Heerlijk snel en de kwaliteit is goed
Angelique Stam
Snel bezorgd
Hoe beoordeel je Douwe's Dump.nl?
Marijke van den Berg
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden...
Dagmar van Dusschoten
Handig, goede kwaliteit en niet duur.
Arjan Scholten
Snelle levering en de beschrijvingen van de producten zijn goed. Ze maken het niet mooier dan het is.
Maike
Mooi assortiment, snel verzonden. Heel tevreden met het geleverde.
Antwoord van Douwe's Dump.nlHoi,
Bedankt voor je review.
Je hebt je review van 5 sterren aangepast naar 3 sterren, we gaan we er van uit dat je niet helemaal tevreden meer bent.
Alleen heb je je beoordeling niet toegelicht, wij, en de rest van Nederland, hebben geen idee wat er niet naar wens was. En misschien nog steeds niet naar wens is.
Laat ff horen wat er niet zo is gegaan zoals je had gewenst of anders wat, gaan we er naar kijken en indien mogelijk oplossen.
Mocht je ons nog niet zat zijn, bij een volgende bestelling mag je met vragen/calamiteiten/problemen gewoon direct met ons mailen, werkt sneller en voorkomt stress/(in)spanning en andere narigheid aan de klant kant en het resultaat is hetzelfde.
Laat maar ff horen.
Wayne Van der Hout
Top gegaan alkemaal.👍
J v. Assema
Prima snel geleverd
Wim
Snel anrwoord terug op mijn vraag. Er werd moeite gedaan om het artikel te vinden. We hadden geluk, ze vonden er 1 in mijn maat. 2 dagen later in huis.
Adam Dettingmeijer
Snelle levering, goed produkt
Johannes Dijkstra
Ik ben er blij mee bedankt
F Brandt
Leuke winkel. Goede service.
Mirjam
Erg goed! Altijd snel geleverd. Goede spullen. Betrouwbaar.
Yvette Glasius
Cadeautje gehaald voor een vriendin. Overtrof alle verwachtingen!! 👌
Arthur Willemsen
Goede informatie wanneer product niet voorradig is en snelle nalevering
Prepkabouters
Super product geleverd in uitmuntende staat!
Bert B
Geweldig ge
Anton van den Boom
Leuk gesorteerde winkel en webshop. Snelle levering zonder fratsen. Heb je een vraag dan bel je en wordt hij beantwoord.
Regina
Snelle levering, product zoals besteld.
Ad Pellicaan
Prijzen goed en snel geleverd