Doodaasbestellen.nl
Erik Rietjens
Besteld en de volgende dag voor 14:00 in huis. Goed verpakt en nog steeds diep bevroren. Alleen het verschil tussen voorn middel en klein is erg groot, de kleine voorns vallen voor mij te klein uit.
Steven Kimkes
Snelle levering!
Hoe beoordeel je Doodaasbestellen.nl?
Sjef Kogeler
Topkwaliteit, snel en professioneel geleverd
Jan Munneke
Om uw
Gerhard Meyer
Schnell und gut
Joost van der Werff
Netjes verpakt en handig nog wat extra kleinmateriaal erbij besteld
Ruud B
Zoals altijd een snelle levering en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde. Een aanrader om hier zowel je doodaas als toebehoren te bestellen!
J Willemsen
Goeie makreeltjes 1e pak geopend meteen 2 snoeken te pakke helemaal goed en snel geleverd als je optijd besteld
Svetlana Gadaborcheva
Je n'ai pas reçu mon colis. Est-ce que je vais être remboursé ?
Jim Van beilen
Goed snel en het vangt!
Richard Guijt
Hele goede service had een beschadigde doos met aasvissen binnen gekregen bij het openen bleken 2 zakken aasvissen lek te wezen heb het gemeld binnen 2 dagen had ik nieuwe binnen gekregen heel netjes opgelost.
Cornelis
Supersnelle levering. Betrouwbaar. Aanrader!
Berndt Röskens
Lieferung dauerte eine Woche und die Köderfische waren nicht mehr gefroren...
Jan Schepers
Top levering gekregen wat ik gevraagd had....
Heiko Wernicke
Schnelle Lieferung. Super Qualität.
Holger Fleige
Die Köfis waren schon gut angetaut
Thom Wing
If I want to post a review I will do so after the first email, but when a seller send repeted emails begging for reviews via a revew company thery are history for me ! :-(
EDIT: after my negativ review because of repeted emails begging for a review I recieved another email asking me to change my review ... It gets worse with each email :-(
Bjarne Monstrey
Super service echt een aanrader om Doodaas te bestellen
Johan Postma
Altijd topaas en snel geleverd
Artur Hecht
Köderfische haben top qualität und einen besseren versand hab ich noch nie gesehen.
Würde die köderfische nur hier Kaufen