Domoticahouse
U kunt bij ons terecht voor onderdelen, maar ook voor totaaloplossingen.
Domoticahouse is onderdeel van Geodox. Binnen Geodox vallen ook de volgende shops: Geocachingshop.nl, Maxpeditionshop.eu, Geodox-Outdoor.nl, Mijneigenstempel.nl en Gira-Kopen.nl
L.
Goede service, verzoek mijnerzijds voor levering van de bestelde artikelen op een ander moment zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
albert Detmers
Geweldig goed geholpen, had fout besteld, maar is als nog snel goed gekomen
Hoe beoordeel je Domoticahouse?
Lammie Peters
Prima service. Goed geholpen na een verkeerde bestelling
Willem
Snelle levering cf afspraak.
Jos Leertouwer
Netjes verpakt. Redelijk snel geleverd
Chiel
Het bezorg adres is niet doorgegeven of overgenomen door DPD pakket service.
Na aanpassing bij DPD is de bezorging volledig in de mist. Kan op geen enkele manier de bezorging aanpassen naar nieuw adres.Antwoord van DomoticahouseBeste Chiel,
Vervelend dat je bestelling niet goed bezorgd werd.
Kun je aangeven wat er precies is misgegaan, dan kan ik nakijken waar het is gebeurd.
Is je bestelling inmiddels wel ontvangen?
Vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne -
Paul Melckenbeek
Snelle levering, en eventuele vragen achteraf via mail, in een minimum van tijd respons.
wat mij betreft: prima -
Cor van Kruchten
Snelle levering, exact conform beschrijving én een prima prijs. Keurig verpakt.
Hans Schroeder
Very fast delivery to germany, everything was fine. Unfortunately the klikaanklikuit receiver is not supported in the klikaanklikuit app.
Antwoord van DomoticahouseHello Hans,
Both ASUN-650 and ASUN-660 are available as part of the 'Startline - inbouw modules', so can be selected in the app.
You can contact me in case of questions.
Best regards, Willem-Jan Verberne -
Herman Van Hierden
Snel geleverd, geïnstalleerd en het werkt. Wat wil je nog meer. Dus top!!!
Jan Kempin
3 Rookmelders besteld. 1 was er niet meer leverbaar. Het bedrag zou teruggestort worden. Na een remainder van mij is het geld terug gestuurd met excuses. De geleverde rookmelders werken na behoren. Snel geleverd voor een nette prijs.
P.J. Moerland
Snelle nette levering
Wim Krijgsman
-----
Jean WM Gardeniers
Goede snelle levering. Handleidingen te summier. M.n. als plug&play meer plug&pray wordt. Oplossingen moeten dan gezocht worden op internet.
Kees
Prima service
Gerry Ivens
Vlotte levering, correcte bestelling
claudine
producten zien er prima uit, heb het nog niet getest
J Rietveld
Snelle levering.
Roland van Hees
Ze hebben precies wat ik zocht.. En gelijk geregeld.Top!
Jan
alles verliep zoals verwacht mag worden van een webwinkel