Dog with a Mission (DWAM)
Als geregistreerd merk is Dog with a Mission erkend voor zijn kwaliteit en originaliteit. Het merk is geïnspireerd op traditionele ambachten en culturen uit de hele wereld en heeft een herkenbare stijl die zich onderscheidt van andere hondenaccessoiremerken. Het team van Dog with a Mission bestaat uit toegewijde ontwerpers en vakmensen die er alles aan doen om de beste producten te leveren voor honden en hun eigenaren.
Kerstin
Schnelle Bearbeitung. Sehr freundlicher Kontakt. Vielen Dank nochmal und gerne wieder...🌸
Frank Lohmar
Alles top
Hoe beoordeel je Dog with a Mission (DWAM)?
Lynn
Produkte und Service einfach super
Joelle Parisaux
Livraison rapide
Désirée
Perfecte halsbanden, mooi afgewerkt en super service!
Cornelia
Super schönes Hundezubehör. Tolle Qualität.
Elke
Ik heb 4 stuks van hen. Deze zagen er delicaat uit maar zijn nu na 5jaar nog steeds tip top inorde. De hond wordt ermee gewassen, gaat ermee in zee/modder enz is best wild maar dat maakt bij hun waren niet uit! Blijft mooi. Goede chat/mail service.
Petra Geiken
Sehr schönes und qualitativ hochwertiges Halsband. Mittlerweile schon das 3. von DWAM
Anja Poppen
Stoere en hippe halsband van DWAM. Heel blij mee. Goede pasvorm en blijft tot nu toe heel mooi!
Brigitte
Super Service! rasche Lieferung & mega schöne Halsbänder ( & by the way, die Homepage ist einfach super gestaltet 🤩
Sabine Küppers
Tolle Styles gepaart mit einer top Qualität. Besser geht es nicht. Ich liebe eure Produkte! Sie machen einfach gute Laune ☺️
Tanja
Jen Boe.
Leider empfehle ich nicht weiter.
Das von mir gekaufte Halsband nutze sich schnell ab, (3Wochen im Gebrauch), die schönen Schmuckelemente haben wir verloren, da schlecht verklebt.
Schade!
Preis-Leistung mittelmäßig!Antwoord van Dog with a Mission (DWAM)Wie ärgerlich, das ist definitiv nicht die Absicht! Haben Sie sich bereits an customercare@dogwithamission.com gewandt? Denn wir würden das Problem gerne für Sie lösen ☺️
nadine L.
Deux commandes a la file : tout est merveilleux, les produits et le service. Les sacs de transport sont simplement sublimes. Merci!!!!
Carolyn Lanzillotti
Lovely products and quick delivery.
Claudia Van Dongen
Mooie banden en riemen. Mooie website en snelle levering. Dikke 10
Beate Motzfeld
Sky liebt die stylischen Designs, die Qualität ist ausgezeichnet
Antwoord van Dog with a Mission (DWAM)Ich danke Ihnen sehr! 🤩
Alexandra Nick
Ganz tolle Produkte! Mein Hund liebt seine neue Tasche sehr und liegt auch zu Hause immer wieder drin
Antwoord van Dog with a Mission (DWAM)Das ist wirklich sehr schön zu hören, viel Spaß damit ❤️
Wendy Peeters
Iedere homd verd
Ester
Fantastische service. We zijn al jaren fan van de halsbanden, tuig en riemen van DWAM. Nadat, na +6j grof gebruik 1 van onze favoriete riemen kapot was gegaan, en deze, in de favoriete dikte niet meer online te bestellen was, DWAM toch een berichtje gestuurd of deze nog ergens op voorraad was. En JA! We hadden geluk. 100x dank voor het nakijken.
Naast deze ervaring zijn en blijven we enthousiast over de producten. Al diverse halsbanden en riemen en ze blijven zo mooi! Zeker tot gauw weer :)
Antwoord van Dog with a Mission (DWAM)Wat goed om te horen, fijn dat jullie toch nog geslaagd zijn. Veel plezier ervan 😍❤️🐾