Dirks Lichtadvies
verlichtingsproducten voor
particulier
en bedrijven, tevens het geven
van lichtadvies
Kitty Brussaard
Snelle levering en prima telefonisch advies!
Britt Vlemmix
Fijne webshop, snelle verzending. Ging allemaal makkelijk. Artikelen zoals beschreven en netjes verpakt aangekomen.
Hoe beoordeel je Dirks Lichtadvies?
Hans J.J.M. Festen
Alles snel en goed geregeld. Fijne service!
Rudolph Duijghuisen
Goed advies, snelle levering.
Marjorie
Prima contact via mail, zo nodig word je netjes geholpen bij vragen voor advies. Of welke lamp het meest geschikt is etc.
Geert Schelfhout
Alles in orde. Vriendelijke service
Dick Kleisma
Bereikbaarheid kan beter
Jef Duisters
Werkt zoals verwacht.
Martin
Voor onze nieuwe woning een aanvraag gedaan voor een redelijke hoeveelheid Wever & Ducre spots. Prima service, goed advies en bereikbaarheid en snelle levering.
Bas Kropff
Perfecte service! Snel, goed bereikbaar en komt zijn afspraken na.
Adne Van de Water
Snelle levering en duidelijke communicatie
Raf
Twee trimless inbouwspots besteld. Zeer mooi materiaal. Niks op aan te merken.
Wel heb ik na mijn bestelling 9 mails gehad en dat vond ik wat veel. Dat kan misschien wel wat gereduceerd worden, lijkt me. -
niet van toepassing
op voorraad en dan 10 dagen levertijd?
Antwoord van Dirks LichtadviesBeste Maurits,
Op onze site staat bij op voorraad LEVERTIJD: 4-5 werkdagen, mits voorradig bij Wever en Ducre.
U besteld op maandag 24 februari en uw bestelling is op 3 maart geleverd, dat is 4 werkdagen.
KARMEN APPELTANS
Prima
Joost Prikker
Bestelling in eerste instantie niet geleverd door fot in de postbezorging. Na na een prima contact wordt er een nieuw exemplaar verstuurd. Top service en snel opgepakt!
Antwoord van Dirks LichtadviesUw bestelling was 21-02 verzonden en is inderdaad nog steeds onderweg, we gaan dit direct uitzoeken.
Theo
Goed advies, mooie website en soepele afhandeling en bezorging
fred Schaufeli
snelle levering, prima product. prima op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling
Marica Zizak
Fast answering. Kind regards
Laurens Van den Heuvel
De bestelde artikelen werden netjes geleverd in de aangegeven levertijd.
JJM Grachten
Levering was redelijk