Dieren Wellness Shop
Gerard MOL
Top winkel met supervriendelijk tel. support / personeel en snelle verzending. Retour snel en gratis. geregeld. Fijne producten.
Antwoord van Dieren Wellness ShopDankjewel daar doen we het voor ! We hopen dat uw hond veel voordeel zal ervaren met de oorbescherming tijdens de jaarwisseling.
ALEXANDRA MILK
Goede service alleen de verzendkost was hoog
Antwoord van Dieren Wellness ShopFijn dat je tevreden bent Alexandra, de verzendkosten naar België zijn inderdaad hoger dan binnen Nederland. Helaas hebben we dat niet zelf in de hand. We wensen je veel plezier met je heerlijk ruikende aankopen !
Hoe beoordeel je Dieren Wellness Shop?
Rolph
Gewoon zoals het moet zijn, snelle en correcte levering, keurige prijs
Antwoord van Dieren Wellness ShopDankjewel Rolph, veel plezier met je aankopen !
Laurent
Supersnelle service en ik ben goed geholpen met al mijn vragen!
Antwoord van Dieren Wellness ShopGraag gedaan Laurent, veel succes !
Maaike
Werd goed geholpen met iets wat ik niet wist. Goede service
Antwoord van Dieren Wellness ShopGraag gedaan Maaike !
Jennifer
Zeer kundig, snelle levering en super kwaliteit! Ik ben blij! Aanrader!!!
Antwoord van Dieren Wellness ShopMerci !
Constance Kroon
Kwaliteit van de producten is top, super snelle service én goed contact. Voor mij een fijne webshop waar ik gedegen klantenservice krijg, iets wat bij vele webshops nog mis gaat😊
Antwoord van Dieren Wellness ShopDankjewel Constance, dat is fijn om te horen ! Veel plezier met je aankopen.
Sandra Speetgens
Hele snel geleverd en top kwaliteit. Ik had een borstel gekocht maar die was te klein fout van mezelf super vriendelijk en heel snel opgelost en de juiste gekregen echt top.
Antwoord van Dieren Wellness ShopDankjewel en heel graag gedaan Sandra, we wensen je veel borstelplezier !
Martin
Vriendelijke medewerkster hielp adequaat bij het wijzigen van de bestelling.
Antwoord van Dieren Wellness ShopDankjewel Martin, we doen ons best !