Dier & Cadeau
M. Goossens-Ripzaad
Makkelijk te bestellen en snelle correcte levering
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de beoordeling! Mocht u punten ter verbetering hebben, dan horen wij die ook graag. Nog een fijne dag!
katty van de sype
Snel geleverd en mooi gemaakt
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie review!
Hoe beoordeel je Dier & Cadeau?
Michel
Snelle levering, leuke producten, twijfelde eerst omdat de website er een beetje gedateerd uit ziet, maar alles is dus goed gegaan!
Antwoord van Dier & CadeauHartelijk dank voor de mooie review en bedankt voor de feedback. Daar gaan we wat mee doen!
S
Heel snel verzonden, ontzettend leuk ingepakt en de rammelaar is in het echt nog leuker dan op de foto's. Aanrader!
Antwoord van Dier & CadeauHeel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier met geven!
M
Snel geleverd product voldoet aan de verwachtingen
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie review en veel plezier met geven!
Danielle
Leuk assortiment, snelle levering, netjes verzonden.
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie bestelling en fijne beoordeling!
Monique Verkade
Goed product voor een redelijke prijs, snelle levering, goed verpakt zeker een aanrader.!
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de voerbakjes!
Wil de Rek
Snelle levering, had alles tegelijkertijd in huis. Goede service en klantvriendelijk
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de fijne beoordeling en veel plezier van de sokken!
Joan Heersink
Echt betrokken en zorgvuldig. Ook bij het controleren van de tekst op het cadeaukaartje. Fijn dat dit zo gaat.
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk werd het tegeltje goed ontvangen.
Jolanda
Snelle verzending. Valentijnscadeau bij de bestelling. Heerlijk product voor de hond.
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de verzorgingsproducten!
Sylvia van Reen
Snelle levering, product zoals omschreven.
Leuk verpakt.Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de waardevolle beoordeling!
Manou Collaris
Goede Service. Problemen worden meteen goed opgelost.
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie beoordeling!
Essie Matulessy-Gobels
Overzichtelijke website.Snelle levering.Goede spullen.Prima in orde.
Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie beoordeling!
Danielle Drost
Snelle levering. Goede service!
Antwoord van Dier & CadeauLief Daniëlle, dankjewel! Ik hoop dat ie het cadeau leuk vindt 😊
Marian Harbers
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
Antwoord van Dier & CadeauBeste Marian, bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met geven!
Linda
Prachtig ingepakt cadeautje
Antwoord van Dier & CadeauBeste Linda, bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met geven!
Lydia Janssens
Wat een mooie cavia kalender voor een mooie prijs. Heldere foto's leuk gefotografeerd.
Antwoord van Dier & CadeauBeste Lydia, bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de kalender :)
Kohl
Leuke verjaardagskalender gekocht. Was nergens anders te krijgen. Prijs viel reuze mee. Inpakservice kost niks extra. Cadeau is superleuk ingepakt. Nog een kaartje erbij in hetzelfde thema als de kalender. Top service!!!
Leonie Veenstra
Leuke artikelen en goed contact gehad met de eigenaresse.
Antwoord van Dier & CadeauBeste Leonie, bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met (geven van) de rammelaars!
Imme Wagner
Ik had eerder op Etsy een gevlochten honden mand gezien, alleen wilde ik niet iets kopen in het buitenland. Toen zag ik gelukkig dat dier & cadeau precies de mand had die ik tof vond.
Snel binnen en ontzettend lief dat ik 2 kadootjes erbij kreeg.
Fijne site en heeeel blij met mijn aankoop.Antwoord van Dier & CadeauBedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier van de mand!