Deurmatdirect
Vve
Prima kwaliteit! Levering duurde iets langer door omstandigheden
Ron Braxhoofden
Product snel en correct geleverd. Had gezien de kostprijs wel een kwalitatief beter product verwacht
Hoe beoordeel je Deurmatdirect?
Esmee Snippe
Mooie deurmat staat gelijk sjiek en doet wat hij moet doen.
Monique
Mooie mat! De mat was precies de goede maat en de kleur klopte met de website. Hij was wel iets dunner dan ik had verwacht. Na de bestelling kreeg ik geen enkele update, totdat hij in ene werd geleverd. De levering was wel heel erg snel.
Allette De Maré
Snelle levering en geen aanmerkingen op het product, tevreden klant.
Marielle Willems
Snelle levering. Uitstekende kwaliteit
Prijs/ kwaliteit verhouding is ook heel goed -
Ine van der Velde
Prima kwaliteit, goed op maat en snel geleverd!
Ed van Rookhuizen
Heel mooie mat ,deze is voor mijn dochters nieuwe woning
Alice
De matten die ik had besteld waren niet voorradig. Ik kreeg een goed alternatief aangeboden. Ik ben erg blij met de matten. Goede kwaliteit en keurig op maat. Het bijsnijden van hoeken ging prima met een stanleymes.
Rob van Rijnswou
Mijn produkt de schoonloopmat vertoont kanten en hoeken die krom staan, dus niet vlak op de bodem. Wordt aan gewerkt. Maar de realtie blijft wel lang uit. Telefonisch ook moeilijk bereikbaar.
EJvS
Snel geleverd en voor goede prijs. Kleur en materiaal gelijk aan afbeelding. Zal jullie zeker aanbevelen.
Diny Smits
goede service Snel geleverd
Marie-Louise Nederhof-Deelen
Mooie ,goede,stevige droogloopmat,en de bruine kleur komt overheen met de afbeelding 👍🏾
Marjon Vos
Mooie mat!
Han Oosterveen
Bestelling gedaan, na een week een mail vanjullie, met sorry voor de late reactie .
Vond dat netjes, product was niet voorradig. Later kreeg ik de deurmat, maar heel anders dat ik besteld had, vind dat niet netjes.
Margreet
Snel bezorgd en mooie mat!
Christian Würthner
Top! Super snel!
Jeroen Wals
Alles prima en snel geregeld.!!!
Sophie Dijker
mooie deurmat, goeie service, netjes op tijd geleverd
Toon Kraaijbeek
Goede kwaliteit doorloopmat heb hem nu 4 weken in gebruik. Zeer snelle levering. Kan deze site aanbevelen de volgende die ik bestel komt hier weer zeker vandaan.