Desimatrassen
Bel direct voor deskundig advies of een afspraak!
Of het nu gaat om een babymatras, bootmatras, vrachtwagen matras, camper matras, caravan matras of een op maat gemaakte incontinentie matras. Ook een Frans bed, queensize bed of delta matras behoort tot de mogelijkheden.
In ons atelier maken wij van hele kleine tot hele grote matrassen voor een uitgeslapen prijs. En alles exact op maat. De chauffeur wil in de cabine van zijn vrachtwagen net zo fijn liggen als op zijn matras thuis.
Wanneer de ouders hun kinderen naar bed brengen en die ook op een matras van Desimatrassen de nacht ingaan, geeft dat een gerust gevoel, want je gunt ze het beste.
Dick van Beest
Alles weer keurig geregeld, zijn er zeer content mee, derde levering.
Anja en Frits.
Om 10.15 afspraak in de Showroom.
Na vriendelijk en deskundig uitleg en proefliggen om 11.30 uur lunchen.
Om ongeveer 14.15 uur weer terug in de Showroom. Ik reed om 15.00uur naar huis met n perfect passend nieuw Frans matras.ligt fantastisch.
Topper. -
Hoe beoordeel je Desimatrassen?
Fred
Zeer snelle service. Dinsdag middag proefliggen, inmeten en bestellen. Woensdag middag klaar. Mooie kwaliteit, matras is netjes afgewerkt. En het belangrijkste, het ligt geweldig.
Patrick Meylemans
Heb een topper op maat laten maken voor mijn caravan.dit is werkelijk topkwaliteit en de juiste maat . Top top top👍
Tevreden klant
Matras, 90x200, naar wens laten maken. Snel klaar. Goed advies. Heel vriendelijk. Zeker aan te bevelen.
Andries M
Wij zijn ontzettend tevreden met ons op maat geleverde matras van Desimatras!
De snelle levering overtrof onze verwachtingen en de klantenservice was uiterst vriendelijken behulpzaam. Het matras past perfect in onze Hobby 540Kmfe en biedt een uitstekend slaapcomfort.
Wat een verschil met het standaard Hobby matras! Het nieuwe matras ligt heerlijk en zorgt voor een goede nachtrust, zelfs tijdens lange kampeertrips.
We merken echt het verschil in kwaliteit en ondersteuning. De materialen voelen duurzaam en van hoge kwaliteit aan. Het matras behoudt zijn vorm goed en biedt de juiste balans tussen stevigheid en comfort. We hebben geen last meer van rugpijn en worden elke ochtend fris en uitgerust wakker.
De communicatie met Desimatras verliep soepel en professioneel. Ze hielden ons goed op de hoogte van de voortgang van onze bestelling.
We raden Desimatras ten zeerste aan iedereen aan die op zoek is naar een op maat gemaakt matras voor hun caravan, camper of boot.
Het is een investering die het meer dan waard is.
Bedankt, Desimatras, voor de geweldige service en het fantastische matras! -
Rob Scholten
Fantastisch bedrijf, nog net voor onze vakantie speciaal een matras voor de caravan laten maken. Goede communicatie en uitstekende kwaliteit.
Emile
Makkelijk online te bestellen. Goede prijs. Ivm zomersluiting logischerwijs langere levertijd, echter telefonisch beloofd dat matras voor ons optijd wordt geleverd. Daar gaan wij dan ook vanuit.
Jacco
Vlotte en goede service. Kennis van zaken. Helemaal blij met ons nieuwe matras voor in de caravan. Perfect!!
Fam Vrieling
Een prachtig product en snel geleverd. Wij zijn er blij mee. Een echte aanrader.
Willem
Fantastische matrassen voor de camper en ze passen perfect.
Saskia
Prima levering, fijne kussens.
caroline
goede service ,snel bezorgd en goede kwaliteit
Luc IJsseldijk
In het begin wat communicatie problemen gehad. Uiteindelijk redelijk snel geleverd. Volgende week testen hoe het nieuwe matras slaapt
Marcel Glaudemans
Gewoon goed, vriendelijk behulpzaam als je ze belt, TOP TOP EN NOG EENS TOP👌👌
Thijmen van Iterson
De bestelling en het contact verliep zoals je verwacht, geheel volgens afspraken geleverd.
Hoe de matrassen zijn weten we nog niet, we gaan begin april er mee opstap en dan kunnen we vertellen hoe de kwaliteit is. -
Heijden
Zeer prettige ervaring gehad en de matrassen zijn perfect op maat gemaakt. Alles werd goed gecommuniceerd en op tijd geleverd. En de matrassen slapen heerlijk! Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar maatwerk matrassen.
Marcus
Perfect op maat gemaakt matras. Alles netjes op tijd geleverd en slaapt fantastisch!
Daniel
Goede kwaliteit, snel geleverd! Slaapt lekker.
Erik
Geweldige service, ik werd zelfs op 2e kerstdag teruggebeld i.v.m het matrasje voor ons te vroeg geboren kleinkind!