Designstoel4u
Bekijk alle reviews en keurmerken van Designstoel4u en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,0
Filter 12942 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 8223 met beschrijving

• Lynda
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Fauteuil is van goede kwaliteit en is zeker zoals verwacht. Levering duurde iets langer dan mijn verwachting. Contact gezocht met klantenservice en direct op een hele goede manier opgelost.

• Munevver Gezer
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Stoelen waren raar, zitter goedkoop uit. Sommige zijn scheef. Ze zijn moeilijk te breiken

Antwoord van Designstoel4u

Goedemorgen Munevver Gezer,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. We waarderen het dat de tijd en moeite neemt om een review achter te laten. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de aankoop van uw stoelen. Per mail hebben wij contact met u opgenomen en gevraagd om beeldmateriaal zodat wij dit met u kunnen oplossen. We zien uw reactie graag tegemoet.

Designstoel4u

• Hoe beoordeel je Designstoel4u?

• Lisette
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Snel, vriendelijk en goed!

• Reggie Galestin Slaats

Snelle levering!
    Een stoel had n beschadiging ; op de klacht werd ook snel en adequaat gereageerd

• Lucienne
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Super snel geleverd mooie stoelen voor die prijs erg blij mee

• Tim Hartog

Mooie kapstok gekocht.
    Was op tijd geleverd.
    kleine onderdelen zaten in een mooie zakje erbij.
    Top ervaring

• José

Snelle service, prima product

• Sandra Willaert
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Op vragen wordt snel gereageerd. Snelle bezorging. Goede mooie wandplanken besteld voor een mooie prijs. Eij zijn tevreden

• Jeanny Hoogreef
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Snel geleverd. Superblij mee. Bijzondere vriendelijke chauffeur. Heel behulpzaam.

• Fam. van Steijn

Prima kwaliteit, prima service

• Betul Savli

Ging prima

• Riena van den Ham

Snelle service

• Yvonne Van Benthem
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Levering was zoals afgesproken. Zeer tevreden over de service. Bereikbaarheid via mail en telefoon werkt goed. Klein probleem met een onderdeel werd snel en efficiënt opgelost.

• Kelly Pronk

Top! Lieve bezorger ook

• A T H van Papenrecht
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Inderdaad snelle levering, solide stoel, zit goed (rechtop), mooie kleur( ik heb de bruine en gele variant), kortom: heel tevreden!

• Marc
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Duidelijke, en mooie site. Prachtige, en betaalbare meubelen, en een snelle levering. Aanrader voor iedereen!

• Kiki
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Tv meubel besteld van hun eigen merk. Kwaliteit is echt super, onderdelen genummerd, handleiding heel duidelijk. Bezorgservice vriendelijk, houden je op de hoogte. Kortom een echte aanrader! En dat voor een super leuke prijs 😁

• Karin
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Mooie stoelen, mooie prijs. Goede communicatie met de chauffeur en heel vriendelijk.
    Stoelen makkelijk in elkaar te zetten.

• Ad Van Tuijl
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Snelle en corecte levering.

• Margot Paspont Beks
    Geverifieerde klant van Designstoel4u

Na het plaatsen van een bestelling van 8 tuinstoelen duurde het even voordat ze werden geleverd. Na een mailtje werd al snel een leverdatum geprikt. Nette service en levering van de stoelen. Helaas waren er beschadigingen aan de stoelen. Dit gemeld en er werd naar een oplossing gezocht.
    Dus zeer tevreden ook hoe ze met vragen en klachten omgaan