Design407

Design407

Graag een origineel en persoonlijk cadeau? Of een nieuwe touch toevoegen aan je huis? Dan ben je bij Design407 aan het juiste adres!
Wij bieden een variërend assortiment van laser gegraveerde en gesneden producten.
9,8

• Bieke Govaerts
    Geverifieerde klant van Design407

Vriendelijk, vlotte communicatie, snelle levering ... TOP!!!

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Design407

Het ontwerp is supergaaf. Echt prachtig gedaan met een mooi design lettertype kalligrafie. Zeer decoratief, te mooi om alleen maar in een kerstboom te hangen. Uitmuntend geschikt als exclusief cadeau voor de smalle, kleine portemonnee. Zorgvuldig ingepakt. Echt klasse !!!

• Hoe beoordeel je Design407?

• John Vriezelaar
    Geverifieerde klant van Design407

Prima en leuke artikelen, goede prijs / kwaliteit snelle levering. En voor mij het belangrijkste : zelfs maatwerk is mogelijk en niet duur! Dus voor iedereen die iets speciaals wil laten maken kan ik design 407 ten zeerste aanraden!

• Jolijn van Luit
    Geverifieerde klant van Design407

Goede service. Snelle levering.
    Ik mis alleen een instructie om het op te hangen en wat de rode dingetjes zijn die erbij zitten in een zakje

• Maddy
    Geverifieerde klant van Design407

Top service, zeer tevreden.

• N Van den Broek
    Geverifieerde klant van Design407

Snel, kon het pakje dezelfde dag ophalen.

• Ben
    Geverifieerde klant van Design407

Top geregeld wat een service.

• Ron Oudmans
    Geverifieerde klant van Design407

Goede service, snel geleverd en netjes verpakt

• Ge
    Review voor Design407

snelle levering en goede service.
    gestelde vragen werd snel op geantwoord

• Kris
    Geverifieerde klant van Design407

Vraag goed beantwoord en service door wat extra’s mee te sturen. Vlot geleverd!

• Caspar Vincken

Top service

• Truus Candel
    Geverifieerde klant van Design407

Heel erg leuk theelichtje van het mooswief en de mestreechter geis goede service alles gaat prima via de mail

• H. Slaats
    Geverifieerde klant van Design407

Goede service. Zagen dit artikel op de kerstmarkt, maar het was helaas uitverkocht. Daarop wezen ze ons op de website, waar we dit alsnog konden bestellen.

• Jolanda Bosch

Ben erg blij met mijn Skyline Mestreech 👍🏻

• Desiree
    Geverifieerde klant van Design407

Het was geen snelle levering, waarschijnlijk vanwege de kerstdrukte. Er zat echt een heel leuk presentje bij de levering als compensatie daarvoor. De Design 407 producten vind ik geweldig. De houten kerstdecors die kunnen staan (als je daarvoor kiest, ook met ledverlichting) zijn echt heel erg leuk.
    Wat wel opviel is dat ze een derde kleiner zijn dan vorige jaren toen ik ze via bol.com nog kon bestellen. (kerstdecor,oranje juichtribune, paasdecors, halloweendecors eerder via bol bij Design407 besteld).
    Weet niet wat daar de reden van is. Denk hogere productiekosten. Ik heb nu 1 grote en 2 kleinere kerstdecors dus bij elkaar. Niet echt een probleem hoor, het staat hartstikke mooi! Dank Design 407 voor de mooie producten.

• Karin Smulders
    Geverifieerde klant van Design407

Snelle levering als de paketdiens ook daadwerkelijk komt en niet meteen naar her servicepunt rijd.

• Ingrid Geurts
    Geverifieerde klant van Design407

Mooie artikelen en snelle levering.

• Magda Hameleers

Geweldige service. Ook snel. Ben een echte fan

• C.L.
    Geverifieerde klant van Design407

Na een vraag werd er snel gereageerd. Product snel ontvangen en was prima verpakt! Product ziet er ook goed uit, ik vind het waar voor mijn geld!

• Harry Kuizenga
    Review voor Design407

Topkwaliteit en uitstekende klantenservice. Levering ging mis door fout van bezorgdienst, maar werd uitstekend opgelost inclusief presentje door Yonie van klantenservice Design407. Chapeau!