Design voor buiten
Van sfeerverlichting, beeldjes, potterie tot tuinbewoners.
Berco Brookman
Netjes verpakt, en een leuk presentje erbij
Anna
De vuurkorf is niet bestand tegen vuur... Er zit een zwarte verf overheen die bedoeld is ter voorkoming van beschadiging tijdens transport. Dit is over de bouten geverfd waardoor ik deze niet loskreeg en dus de schaal niet op de standaard kon monteren. De verf bladdert af bij hitte en het metaal gaat vervolgens roesten. Zo staat het doodleuk op het papiertje dat erbij geleverd wordt. Ik heb dus een spuitbus met hittebestendige coating gekocht en dit eerst aangebracht. De verf is alsnog gaan afbladderen. Bizar duur voor een product waar zo slecht over nagedacht is.
Hoe beoordeel je Design voor buiten?
Marga Piepers
Uitstekend product, hele snelle levering met een persoonlijk tintje
Aad Reijsbergen
Uitstekende service, goed product
Richard Van Der Wilk
Super geholpen
Bart Keune
Goed product. Goede prijsverhouding snel geleverd.
Ans Vink
Inderdaad,snelle levering!
Wilma van den Mosselaar
Mooie roos, goede communicatie over bestelling en levering.
Greet Jongboer
Alles prima, alleen vind ik de bezorgkosten aan de hoge kant..
Lammert Meijer
Duidelijk én snel geleverd.
Yvonne Dekker
Mooie producten. Prima en snelle levering
Margot
Prachtig ijzeren bistro tafeltje, snel geleverd ook!
Janny Jansen
Juiste en snelle levering.
Jan Nijboer
Prima vliegenvanger
Nancy Scholten
Mooie spullen en snelle correcte levering
Jacqueline Van Leur
een prachtig moederdag kado , past perfect in onze tuin. werd keurig netjes aangeleverd. ben er erg blij mee
Sander van Bergen
Ze hebben veel leuke spullen voor je tuin echt een aanrader en een snelle levering
Violette Kieft
Snelle levering met handgeschreven kaartje erbij :) Ik ben altijd tevreden over de producten van Designvoorbuiten
AM Ossenblok - Pietersen
Helemaal naar wens! Product volgens beschrijving. Goed verpakt en snelle levering.
Frederike Veenstra-Cazemier
Snelle plaatsing op een duidelijke website + kon de bestelling dezelfde dag nog ophalen. Toppie.