Dekbedovertrek.com
HMR van der Zon
Katoen-satijnen hoeslakens voor een prikkie!
Hopelijk komen er nog meer kleuren bij. -
Liesbeth vdR
De klantenservice is -via de chat- uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Hoe beoordeel je Dekbedovertrek.com?
Anna Stoffels
Hotel gevoel door het Egyptisch katoen voor een eerlijke prijs!
Anne Blaauw
Goede service. Er was een sloop niet meegestuurd, maar dat werd meteen in orde gemaakt. Prachtige stof. Linnen slaapt heel aangenaam!
M.w.m. Fluit
Duidelijke website. Veel keuze met snelle zoekfunctie. Kwaliteit geleverd produkt uitstekend en voldoet geheel aan de verwachting
Antwoord van Dekbedovertrek.comHeel erg bedankt voor je positieve review. We zien je graag weer eens terug.
Natasja Gjovag
Snelle levering, van een fantastisch dekbedovertrek van egyptisch katoen !
Es
Product snel geleverd. Voldoet goed aan de omschrijving. Ik ben blij
Willie Van Spanje
Slaapt fantastisch! Ziet er mooi uit
Fabian
Heel goede service! En goed geholpen via de klantenservice chat. En ook nog is snel geleverd.
John
Snel besteld maar niet de volgende dag in huis! Navraag gedaan was gelijk verzonden volgens de webshop met DHL.. check leerde dat het was afgegeven op afleverpunt DHL en dit was (te) laat dus pas volgende dag verder met DHL naar sorteerpunt! En DHL bezorgd niet op zaterdag dus pas dagen later bezorgd
Fatma Duman
Snelle levering mooi thuis aangekomen de kleur de stof is zo mooi ben blij
Antwoord van Dekbedovertrek.comHartelijk dank voor je review en gefelciteerd met het terug winnen van je aankoop. Je bent namelijk uitgekozen als winnaar deze maand.
Anita Hendriks
Geweldige service. Ik had een verkeerde maat hoeslaken besteld. Het kon zonder probleem omgeruild worden.
Nina Melnic
I am very satisfied with the purchase, totally met my expections.
Roel Philips
Fantastische snelle levering en hele goede kwaliteit 🎉
Frank Chiu
Goede en snelle levering. Mooi materiaal.
Edwin Meijer
Super mooie prijzen en een fantastische service!!
Brigitte Van Berkel
Mooie prijs kwaliteit en perfecte tijdige levering
kit sluys
Prachtig Egyptisch katoen en inderdaad binnen 1 dag geleverd. De website naam nl en com is wel een beetje verwarrend, ook omdat .nl een tv-spot heeft. Dus heb ik eerst gekeken wat de twee met elkaar gemeen hebben. Ik vond het Egyptisch katoen alleen op deze .com website. Dus top! Wij gaan lekker slapen!
Hendrik
Snelle levering en perfecte service! Uitstekende kwaliteit. Door de extra hoogte van 30 cm blijft het hoeslaken strak om de matras zitten.
Beeltine Klomp
Super snel top