Decomeubel
Taner Günes
Schnelle Lieferung als gedacht
Antwoord van DecomeubelVielen Dank für Ihre nette Bewertung.
Pascal Brille
De transport firma had een track en tracé, conclusie ze stonden voor te leveren zonder van iets te weten. Er is een regelvrije tekort aan de tafel.
Antwoord van DecomeubelHartelijk dank voor uw review. Helaas vernamen wij pas via uw review over uw bevindingen en hebt u voor het schrijven van deze review geen contact met ons gezocht. Dat betreuren we natuurlijk, want als u 1 schroefje mist, dan sturen we dat gewoon onmiddellijk na, dat is geen enkel probleem en slechts een kwestie van 1 telefoontje, mail of app bericht. We zullen er voor de zekerheid 2 naar u toe sturen dan hebt u nog 1 reserve. Wat de transportfirma betreft: wij maken in sommige gevallen gebruik van de service van griffioen transport, en dat al sinds 12 jaar, naar volle tevredenheid van ons en van onze klanten. Het feit dat u dit anders heeft beleeft mogen we gerust als zeer uitzonderlijk beschouwen. Daarom heb ik onmiddellijk contact gezocht met de transporteur. Zij zeggen de track en trace info naar u gemaild te hebben, maar u zegt deze niet te hebben ontvangen. In dergelijke gevallen ligt de oorzaak meestal in een spelfout in het email adres, of is de mail in de SPAM terecht gekomen. In uw geval lijkt van beiden geen sprake te zijn. Omdat u een bedrijfs mail adres heeft gebruikt kan het ook nog zijn dat het werd geblokkeerd door uw mail server maar het is lastig te achterhalen waarom de mail niet is aangekomen, want deze is wel verzonden met uiteraard de bedoeling dat u deze zou ontvangen. Ik hoop desondanks dat u veel wwongenot zult beleven met de nieuwe tafel.
Hoe beoordeel je Decomeubel?
Wendy
Antwoorden snel op vragen, levering ging ook heel snel
Jacqui
Schnelle Lieferung; Top Qualität
Antwoord van DecomeubelVielen Dank für Ihre nette Bewertung.
Chris V
Geweldige producten van goede kwaliteit. Diverse meubels gekocht bij Deco meubel.
bas bezooijen
Alles volgens afspraak
Laurine SOETENS
Livraison rapide et en très bon état
Antwoord van DecomeubelMerci beaucoup pour votre belle critique.
Gudrun Steiner
Schnelle Lieferung und schöne Ware! Guter Preis und keine Liefergebühr. Sehr toll!
marylene sarot
très satisfaite
Anne Kowitz
Super schneller
ML D
Infos par WhatsApp, très rapide, et livraison pour la France en 5 jours parfaitement emballer, tout est parfait
Angelika Bullach
Schnelle Lieferung, die Stühle sind super verarbeitet.
Werbrouck Marie-France
Service was correct ! Omdat de bevestiging van de leveringsdatum op zich liet wachten, had ik een mail gestuurd met de vraag naar deze. Mijn vraag werd direct beantwoord. Zeker tevreden met de service en het product.
Andreas Neumann
Richtig gute Stühle zu einem sehr fairen Preis. Sehr schnelle Lieferung ohne Probleme. Kann ich nur empfehlen! Gerne wieder!
Gino Van den Bussche
bestelling en levering perfect
Diana Schoenmaker
Goede kwaliteit
Yorick de Swart
Mooie prijzen en snelle levering
DJ
Stipt op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt. Helemaal het gevraagde.
Ronald
Geleverd zoals afgesproken en op de website staat. Alleen bij PostNl hadden ze het druk waardoor de bestelling 1 dag later is aangekomen. Verder zijn het hele fijne en mooie stoelen voor de laagste prijs! Kortom, helemaal tevreden!
Antwoord van DecomeubelBeste Ronald, fijn om te horen dat de stoelen u bevallen. Op het reilen en zeilen bij Postnl hebben wij (zeer helaas) geen invloed, maar bij dit soort enorm grote pakketten kan ik me wel voorstellen dat het soms eens een dagje langer kan duren dan voorzien. Het is daarom altijd raadzaam de track en trace op gezette tijden te controleren voor de meest actuele info omtrent de zending. Ik kan beamen dat het inderdaad enorm druk is bij postnl. We zien geregeld dat de vrachtwagenchauffeur van potsnl die de rolcontainers met pakketten ophaalt, niet alles in de vrachtwagen krijgt, zo veel wordt er verstuurd. En dan schuift het noodgedwongen door naar de volgende ophaaldag. Jammer dat postnl ervoor gezorgd heeft dat we uw vijfde ster niet in de wacht konden slepen, maar we begrijpen dat het vervelend is als een pakket 1 dag later komt.
Reda Katine
Amazing product for good price, fast delivery.
Antwoord van DecomeubelThanks for your nice review 😊