Decohuis Benelux
Raoul Alderse Baas
Top bamboe schermen voor een beukprijs!
jacky torfs
vlotte levering, en zeer mooie platen! mits een beetje handigheid ook vlot te plaatsen. Zeer tevreden mee.
Hoe beoordeel je Decohuis Benelux?
Peter
Ik ben Super tevreden !
De Giant bamboe schermen zijn zwaar en degelijk uitgevoerd, helemaal naar wens. Daarnaast was Marc, de bezorger erg hulpvaardig. We hebben de schermen samen naar de achtertuin gebracht en zo goed als op hun plek gezet. Ouderwetse service die je niet veel meer meemaakt ! Top dus ! -
Amelie
Onprofessioneel. Levering van 100 tegels op de stoep, ze hadden geen palletkar en reden het bijgevolg niet in de garage. Wilden het ook niet daar leggen. Ik mocht al blij zijn dat ze het op een bepaald uur kwamen leveren, anders was het DPD en was het volgens hen gewoon onbemand op de stoep gezet indien ik niet aanwezig was. Manier van communicatie ter plaatse denigrerend en ik was bij gevolg furieus. 20 jaar in de bouw, nog nooit meegemaakt. 0 communicatie op voorhand over de manier van levering, dan had ik kunnen anticiperen om dit euvel op te vangen en iemand ter plaatse te hebben.
Antwoord van Decohuis BeneluxHallo mevrouw Bauwens,
Dank u voor uw feedback. Wij betreuren het dat de levering van uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen dat de situatie frustrerend was, maar wij willen graag enkele feiten verduidelijken.
Ik heb u voor de levering en aantal keer proberen te bellen, een voicemail ingesproken, gemaild en ook nog een bericht verzonden. Daarna hebben we afgesproken om op het afgesproken uur (10:00) te bezorgen.
Normaal gesproken worden bestellingen van deze omvang via pallettransport geleverd, waarbij de pallet door de transporteur voor de deur wordt afgeleverd zonder opgaaf van dagdeel of afgesproken uur. Uit service (omdat u ons per mail heeft gevraagd om op een bepaald uur te leveren) hebben wij echter een speciale regeling getroffen om de levering op een afgesproken uur te doen, wat niet onze standaardprocedure is. Hier hebben wij uit service ook niets extra voor gerekend. Helaas was het niet mogelijk om de bus met lading bij uw garage te krijgen, en hebben wij aangeboden de tegels op uw terrein te plaatsen.
Wij begrijpen dat u wenste dat de tegels naar binnen werden gebracht, maar dit viel buiten onze mogelijkheden, gezien de afstand en de doorgang die dit niet toeliet (zeer smal gangetje). Helaas werd onze poging tot een oplossing niet op prijs gesteld en werden onze medewerkers op een onacceptabele manier behandeld(schelden en vloeken). Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met respect worden behandeld, en wij betreuren het dat dit niet het geval was.
Wij willen u hoe dan ook een prettige dag wensen en hopen dat u de bestelde rubber tegels goed kunt toepassen.
René
Decohuis Benelux -
Guy Limpens
Bamboe schermen besteld bij Decohuis. Het product voldoet helemaal aan de verwachting. Mooi en degelijk uitgevoerd. De schermen werden thuis bezorgd en de bezorger hielp zelfs om de zware schermen op de juiste plek neer te zetten achter in de tuin. Helemaal top!
Antwoord van Decohuis BeneluxBeste Guy,
Hartelijk dank voor de lovende review. Wij zijn erg blij om dit te lezen. Onze chauffeur heeft de levering ook als prettig ervaren en helpt graag even een handje mee om de panelen op de plek te zetten.
Wij willen je heel veel plezier wensen met de prachtige bamboe schermen.
Rene
Decohuis Benelux -
Johannes De vries
Prima product en snelle levering
Richard Van Cleef
Snelle levering, goed advies en fijn dat we werden ontvangen in de showroom op afspraak
JAN Zwaard
Mooie prijs en service
Michael Van der Ouderaa
Prima service en goed product.
K Ribbers
Zeer goede, echt zeer goede service! Snel geleverd. Exact hoe het hoort. Ik ben buitengewoon tevreden!
Liesbeth Janssen
Top service
Elise Guylinck
Snelle & duidelijk service
Farid Farhadi
Vriendelijke chauffeur en op tijd geleverd , bedankt
Monique
Goeie service, snel antwoord op mijn vragen
Natasja Schep
Hele snelle levering!
Simone Sterkenburg
Prachtige plaktegels gekocht, de keuken is opgewaardeerd. Heel erg bij mee. Mooier dan verwacht. Hele mooie kwaliteit met zeer goede plaklaag.
Op vragen krijg je snel reactie, zeer behulpzaam en correct. René, bedankt -
Herman Velding
Zeer mooi en nette wand
Henk Osinga
Fijn contact, vakmensen en een professioneel bedrijf.
S.
Duidelijke uitleg na telefonisch contact. Geweldig ruime keuze en mooie kwaliteiten
Frank Lemeer
Prachtig product aangekocht, specifieke toelichting op productspecificaties ontvangen en aansluitend een getimede levering op afgesproken tijdstip; kortom, 'service met een grote glimlach'. Bedankt!
Antwoord van Decohuis BeneluxHi Frank.
Bedankt voor het delen van je ervaring! Super dat je zo enthousiast bent over je aankoop. We vinden het top dat de uitleg over het product en de levering helemaal naar wens waren. Bedankt voor je positieve woorden. We doen ons best om iedereen zo blij te maken als jij.
Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!
René
Decohuis Benelux