Decochip
IJzersterk in doe-het-zelf coatings, gietvloeren, betonlook, en vloerverwarmingsproducten
9,6
Filter 814 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 795 met beschrijving

• Sebastiaan
    Review voor Decochip

Zeer goede producten en concurrerende prijs. Service is ook uitmuntend!

• Martine van der Meer

Super service!!

• Hoe beoordeel je Decochip?

• Geert
    Review voor Decochip

super product, goede uitleg.

• Ruud uit Sittard
    Review voor Decochip

Via Decochip in de loop der jaren tweemaal ons kunststof aanrechtblad naar volle tevredenheid een totaal nieuwe look gegeven. Hartstikke fijne spullen van decochip gekregen. En niet te vergeten de supergoede en snelle persoonlijke hulp en tips èn product-op-maat van de heer Liekens himself! Een ware topper, 'vakidioot' in de beste zin van het woord. Vergeet niet ook goed voor uzelf te zorgen, meneer Liekens!

• Fouad Mamedkhanov

Ging echt goed.

• Stanley de Sanders
    Geverifieerde klant van Decochip

Top service, denken met je mee !

• Coen Van der vegt

Op tijd geleverd,

• Piet Statema
    Geverifieerde klant van Decochip

Netjes afgeleverd ,nog niet gebruikt.

• Frans Snel
    Geverifieerde klant van Decochip

Snel geleverd, een paar vragen gesteld en ook daar een snelle reactie op.
    Inmiddels zit de epoxy op de vloer en ook daar ben ik blij mee!

• David Abraham
    Geverifieerde klant van Decochip

Mijn pakket was kapot geleverd, de voorlijm van fase 1 is helemaal leg. email gestuurd maar geen initiatief of oplossing ervoor. Jammer

Antwoord van Decochip

Goedemorgen,
    Vervelend voor u dat dit zo is gelopen en dat u schade van het pakket bij de hand heeft.
    Ik heb u hierover al gesproken. Wij hebben u hiervoor echter 2 x gemaild over de schade. Waarschijnlijk zitten deze berichten in de spam box bij u. Ook is er 2 x gebeld en ingesproken. Helaas is de boodschap kennelijk niet doorgekomen. Ik had het graag voor u snel opgelost.
    Succes met afronding van de klus en we wensen u veel plezier toe van de nieuwe vloer!

Met vriendelijke groeten,
    A.J. Liekens, Decochip
    0578-561283
    www.decochip.nl

• Przemyslaw Kania

Prima alles tegelijk

• Leo

Een fantastische service.
    Ik ben met een complete badkamer verbouwing bezig waaronder ook de vloer. Deze vloer moest een PU vloer worden. Na een beetje googlen kwamen we bij DecoChip. We zijn langsgeweest voor een bestelling en met gerichte vragen. We werden prettig ontvangen en werden goed begeleid met de aanschaf van de vloer en benodigdheden. Met het niet waterpas krijgen van de geëgaliseerde vloer, heb ik Decochip benaderd of er een oplossing voor is om de vloer waterpas te krijgen.
    Ik werd hier goed en deskundig in begeleid. Het advies is een schraplaag.
    Zodra ik de schraplaag heb ontvangen kom ik hierop terug.
    Maar tot nu toe is Decochip een fantastisch bedrijf die de hoog in de vaandel heeft staan
    Van mij 6 sterren

• Richard Peterson
    Geverifieerde klant van Decochip

Top service en een uitstekend product

• werner Blankestijn
    Geverifieerde klant van Decochip

Wederom zeer goed geholpen!

• G.W. Westerink
    Geverifieerde klant van Decochip

Heel goed geholpen. Duidelijke en snelle antwoorden op mijn vele vragen. Ook super service in checken of bestelling wel correct was (niet dus) en na aanpassen naar juiste hoeveelheid ook nog gratis product toegevoegd dat ik alsnog vergeten was. De vloer zijn we nu aan het aanbrengen en het ziet er top uit. Ik kan nu uiteraard nog niks zeggen over de duurzaamheid, maar het resultaat ziet er prachtig uit.

• Rob
    Review voor Decochip

Nadat ik mijn vloer zelf per ongeluk beschadigd heb heeft DecoChip mij snel en kostenloos voorzien van alle benodigdheden om mijn vloer weer mooi te maken! Enorm bedankt!

• A uit Nieuw Vennep
    Geverifieerde klant van Decochip

Snel antwoord op een vraag. Daarna zeer snelle levering.

• Klaas Willems
    Geverifieerde klant van Decochip

Ondanks de foute levering zeer snel hersteld.
    Top

• Rian de Jong
    Geverifieerde klant van Decochip

Verkeerd artikel geleverd, maar volgende dag werd het juiste artikel al afgeleverd. Top service!

• Joop Spijkerman
    Geverifieerde klant van Decochip

Tijdig geleverd en info over verwerking prima