DeWoonhoek.nl
We werken al met de website kunstenkado.nl
Heidi Frohling-Hamers
Snelle en perfecte levering. Zeer betrouwbaar.
Antwoord van DeWoonhoek.nlFijn dat u de moeite heeft genomen deze positieve review te schrijven, bedankt en graag tot ziens!
MHop
Prima service en
Antwoord van DeWoonhoek.nlDank voor de review.
Hoe beoordeel je DeWoonhoek.nl?
Marij Van de Loo
Vriendelijke dame goed geholpen mooie artikelen
Monique Lenders
Top service. Netjes thuis afgeleverd.
Anuschka toro
Snelle nette levering
Bertie
Leuke vriendelijke mensen die meedenken in de styling en de werkzaamheden zijn prima afgeleverd
Zeker een aanraderAntwoord van DeWoonhoek.nlHeel erg bedankt voor de mooie review.
Astrid van Galen
Snelle
Antwoord van DeWoonhoek.nlDank u wel.
Laren
Fijne communicatie
Cor de Boer
Bezorger zeer vriendelijk. Vanuit Eindhoven naar Volendam
Antwoord van DeWoonhoek.nlDank u wel voor de mooie review en nog veel plezier van uw schilderij.
Arjen Bijleveld
Zeer goede en snelle afhandeling van problemen ivm verzending. Klantgericht.
Antwoord van DeWoonhoek.nlHartelijk dank voor uw positieve review en begrip m.b.t. de verzending. Fijn dat u onze service zo ervaren heeft, ondanks de problemen met de verzending. Wij vinden het erg belangrijk om eerlijk, duidelijk en transparant te zijn en vinden het dan ook oprecht vervelend als er iets niet gaat zoals het zou moeten. Juist daarom zijn we erg blij om uw ervaring te lezen en dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven, nogmaals dank hiervoor! En natuurlijk veel plezier van uw schilderijen!
Eric
Erg tevreden met mijn nieuwe fauteuil
Antwoord van DeWoonhoek.nlDank u wel voor de mooie review en fijn dat u zo tevreden bent.
Hans
Verschillende keren telefonisch contact gehad met De Woonhoek. Erg vriendelijk en snel geholpen. Prima service. De door ons bestelde klok werd al een dag later gratis bezorgd door, volgens mij, een eigen bezorgdienst. Vooraf werden we door De Woonhoek gebeld of ons dit uit kwam. Daar waren we erg blij mee omdat we helaas te vaak slechte ervaringen hebben met de grote bezorgbedrijven. Helaas wonen we niet in de buurt van Eindhoven, maar als we eens in de buurt zijn gaan we de winkel zeker bezoeken.
Antwoord van DeWoonhoek.nlWat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, we hebben de klok inderdaad persoonlijk bezorgd om breuk te voorkomen. Uiteraard bent u altijd van harte welkom als u in de buurt bent! Nogmaals dank voor de mooie review.
Helen Lathouwers
Snelle levering aan huis. Echt blij mee. Ga zeker volgende keer weer daar bestellen.
Antwoord van DeWoonhoek.nlDat vinden we erg fijn om te horen, veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Gerda Van den Berg
Snelle levering, alles naar tevredenheid
Antwoord van DeWoonhoek.nlFijn dat u tevreden bent en bedankt voor uw positieve review!
Jacqueline
Mooi schilderij onderweg gezien tijdens fietstocht in een etalage van een kunstwinkel in Brielle,
maar de winkel wilde niet bezorgen ivm kwetsbaarheid. Dus ik zou het zelf moeten halen met de auto. Op internet gelukkig zelfde schilderij (terras parijs) gevonden bij de woonhoek. Goedkoper, gratis bezorging en snel geleverd en heel goed ingepakt. Ik ben heel erg blij en tevreden. Dank u wel.Antwoord van DeWoonhoek.nlWat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service, daar doen we het voor! Heel veel plezier van uw schilderij en graag tot ziens!
Corine Schilder
Super fijn geregeld en gebracht ! En erg blij met wat we gekocht hebben !!
Antwoord van DeWoonhoek.nlBedankt voor de positieve review! Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Mieke Daas
Leuke mensen en hele mooie winkel
Antwoord van DeWoonhoek.nlDat is altijd leuk om te horen, bedankt voor uw review!
Kk
Super snelle levering en netjes verpakt
Antwoord van DeWoonhoek.nlBedankt voor uw goede review!
Frank van de steeg
Snelle en nette levering. Goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd werd.
Antwoord van DeWoonhoek.nlHartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over ons bedrijf en graag tot ziens!
Ad
Fantastische woonassecoires, leuke winkel en goede service
Antwoord van DeWoonhoek.nlHartelijk dank voor u reactie Ad, fijn dat u zo positief bent over onze winkel en service, top om te horen en graag tot ziens!