DeOorbel.nl
MODERN
Moderne sieraden en accessoires in vele kleuren en maten. Met meer dan 5.500 oorbellen, halskettingen en andere artikelen bieden wij u een ruim assortiment moderne en stijlvolle fashion artikelen.
TRENDY
Trendy sieraden, maar ook sjaals, portemonnees en nog veel meer mode accessoires.
W Boonstra
Goede communicatie. Snel geleverd. Product was wat ik er van had verwacht.
Riekie Vogelaars van Mil
Veel keus in clipoorbellen, goede srvice .
Hoe beoordeel je DeOorbel.nl?
M
Het duurde nogal voordat de bestelling bezorgd werd.
Na een mail gestuurd te hebben kon het ineens wel vlot.
Antwoord van DeOorbel.nlBeste M,
Wij doen ons best de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Het komt echter voor dat er artikelen worden besteld waar een levertijd van 4-5 werkdagen zit.
Sorry voor het ongemak.
M.v.g. Jikke Wouda -
amg
prima
Conny Esser
Ruime keuze, betaalbaar, snelle levering en keurig verpakt.
Els
Prachtige oorbellen, snelle service!
Marjo Bos
Snel geleverd. Prachtige oorbellen. Fijn door de brievenbus.
Marga
2 paar leuke oorbellen besteld, goed verpakt en zeer snel aangekomen. 👍
Lotje
Ik ontdekte per ongeluk deze site, wat een ontzettend leuke en mooie oorbellen, ik heb ze net ontvangen, ziet er prachtig uit en mooie kwaliteit!! Een echte aanrader voor wie van sieraden houdt!
R.M. Bulak
Erg leuk en voor weinig
Monique Stoeten
Fijn dat je iets kunt retourneren als het artikel niet naar zin is
Marianne Bosch
Ben blij met aankoop. Clip oorbellen worden in stad niet meer verkocht. En hier ruime keuze
Nienke Manrho
Wauw! Prachtige oorbellen en echt mooie kwaliteit! Voor die prijs had ik dit niet verwacht, ik ben echt blij verrast!
Ava
Perfecte service en goede prijzen!
M. Heemskerk
Bestel al een aantal jaar met regelmaat bij deze webshop. Mooie en leuke oorbellen. Ik vind altijd wel iets dat mooi past bij m'n kleding. Had laatst mooie blauwe oorbellen gekocht, maar helaas ging 1 oorbel stuk. Contact opgenomen met mw Wouda en kreeg, als vaste klant, zonder problemen direct een nieuw paar oorbellen toegestuurd. Dat noem ik hele goede service!
Sibbelina de Jong
Zeer snelle levering en leuk verpakt
Nancy Vd heijden
Leuke oorbellen snel geleverd!
Els
Leuke oorknoppen, en voor een leuke prijs. Levering is snel.
Margreet Ketting
Goede service, snelle levering en zeer mooie oorbellen.
Stefanie
Heel goede kwaliteit, veel keuze en topservice!