De Zonweringfabriek
Gerard
Solarscreens zien er goed uit en zijn na wat productieprobleempjes wat later keurig geleverd. Per mail snel antwoord op gestelde vragen. Ik ga nog een paar ramen doen!
van Uden
Ik schrijf nooit reviews, maar om andere te overtuigen dat zelf montage echt te doen is toch een review. Als je gaatjes kan boren en een waterpas weet te hanteren, dan kan echt iedereen dit zelf monteren, advies wel met 2 man. Rolluiken waren goed verpakt en bezorging ook goed
Hoe beoordeel je De Zonweringfabriek?
Ron jakobs
Pop ups op website zijn overbodig !
Het is een goede en duidelijke site , laat het zo !
Levering ging fout , maar werd netjes opgelost door telefonisch contact...
En dat werkt altijd beter dan mail of chat contact... directer en duidelijker !
P Kleijsen
We hebben de website goed bekeken en daar staat een duidelijke uitleg van maatvoeringen en van de verschillende soorten screens. Daarna even contact gehad met de klanten service en toen was een laatste onduidelijkheid meteen opgelost.
We wilden namelijk de screen bevestigen op de palen van een overkapping.
De bestelling liep vlot en we werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de opdracht en levertijd. Al met prima service en uitstekend product. Alles was goed verpakt en ziet en correct uit. -
Duizy
Wij hadden in mei 2021 voor de eerste verdieping sunscreens gekocht. Die bevallen tot nu toe uitstekend. Nadat de simpele afstandsbediening stuk ging hebben we zo'n Brell bridge/hub aangeschaft zodat iedereen de screens via de android app kan bedienen en instellen. Dit jaar toch maar het naastgelegen doucheraam ook maar voor zien van een screen tezamen met de ramen in de woonkamer waar het in de zomer toch wel erg heet aan het worden is. Die van de douche was even anders dan anders want de linker geleider kon wel normaal op de muur gemonteerd worden, maar de rechter 90 graden gedraaid. Dit ging allemaal prima. Mijn review van 2021 gaf al aan dat het verstandig is de gaten in de geleiders niet met een ijzerboor maar met een trapboor te doen zodat de afdekdopjes er mooi in blijven zitten. Die van het woonkamerraam is nu net klaar (vier maanden na levering) omdat ik links niet een vrij 30mm kozijnhout had, maar 25mm dus die moets opgedikt worden. Verven ben ik niet zo'n held in dus dat duurde wat langer. Ze werken beide net zo mooi als degene uit 2021 en als je zelf handig bent, is het een eitje om de boel te installeren. De klantenservice heeft nog geholpen om extra afdekdopjes. Het zakje van de woonkamer zipscreen was na twee maanden niet meer te vinden. Nu alles erop zit, zal ik dat oude zakje opeens vast wel weer gaan vinden. Ook heeft de klantenservice heel snel de vergeten meegeleverde opdik geleiders opgestuurd. Samen komen we er wel. Via WhatsApp is de zonweringsfabriek uitstekend bereikbaar.
Marco
4 Ritsscreens besteld die super snel zijn geleverd, goed beschermd zijn verpakt en waar we toch wel een beetje tegenop zagen in een mum van tijd waren geplaatst en aangesloten. Alles werkt perfect en ziet er fantastisch uit.
Een minpuntje, er mist een afdekdopje voor het boorgat RAL 9001 maar ben er zeker van dat deze wordt nagezonden want ook het contact met de klantenservice is perfect. -
maarten
De communicatie over de levering is ronduit slecht!
Je krijgt een dag van tevoren een email met een tijdsindicatie voor de volgende dag. Wanneer je op deze email antwoord wordt er niets mee gedaan.Als je dan nabelt kom ik te horen dat voor mijn locatie de levering elke dinsdag plaats vind. Dit is een vaste dag jammer dat dit eerder gecommuniceerd wordt, dan kan je hier op plannen.
Als je dan navraagt waarom je email niet is beantwoord antwoorden ze doodleuk: logistics is een do not reply mailbox.
Ook dat is natuurlijk nergens terug te vinden in de gestuurde email. -
Anoniem
Levering zoals verwacht en besproken, koerier was erg meedenkend gezien de behoorlijke afmetingen van de screens. Tijdens installatie was een pootje van een zijplaatje afgebroken, hiervoor werd zonder pardon een vervangend exemplaar opgestuurd.
De installatie van een screen van 3,25m breed en 2,4m hoog op een niet egale muur, vereist toch wel wat spierkracht en/of inzicht om een acceptabel resultaat te bewerkstelligen. Dit is uiteindelijk gelukt met de hulp van extra mensen en een tijdelijke constructie die het geheel op z'n plek hield tijdens bevestigen. -
Lavooij
In augustus zonnescherm besteld. Netjes na 4 weken geleverd. De montage aan de muur was eenvoudig. We hadden schroeven met chemisch anker bijbesteld, maar dit zat niet bij de levering. Na contact binnen een paar dagen het geld retour.
Het aanzetten van het zonnescherm was echter wel een ding. Na lang zoeken op internet bleek dat er ergens een knop zou moeten zitten om de motor te activeren. Die konden we nergens vinden. Helaas in het weekend geen mogelijkheid tot contact met de klantenservice. Uiteindelijk maandag na verschillende keren over en weer mailen, toch gevonden waar de knop zou moeten zitten (in een gat van 0,5 cm, zo'n 8 cm diep). Met een dun pennetje opeens toch per ongeluk de motor weten te activeren.
Bleek dat wij een van de nieuwste versies hadden en dit misschien wel duidelijker aangegeven had moeten worden.
Daarna was de koppeling met de afstandsbediening zo gebeurd en het zonnescherm werkt nu prima.
Mooi scherm. Erg blij mee.
Klantenservice zou wel wat beter telefonisch bereikbaar kunnen zijn. -
Super
We wilden in onze net verbouwde woonkamer geen gaten in de muur. Met googlen kwamen we uit op de zonweringfabriek. Inmeten was goed uitgelegd in de video's. Invullen op de site en bestellen verliep ook makkelijk. Je kon online met je ordernummer de stand van zaken goed bijhouden/bekijken.3 weken later was onze screen binnen. Nette aardige chauffeur. Installeren hebben mijn vriend en ik samen gedaan. Ging prima. Resultaat mag er zijn. Schoonmoeders vind ze ook mooi. Dus van t voorjaar mogen wij ze ook samen inmeten en monteren bij haar.
Maurice en Monique
Geweldig geholpen in de showroom omdat wij 3 solar rolluiken met losse zonnepanelen moesten hebben duidelijke uitleg gekregen vervolgens besteld en na t doornemen van de montage handleiding heb ik zelf met m’n 2 linkerhanden de 3 rolluiken gehangen !!!
Inmiddels hangen ze nu een aantal weken en zijn we super tevreden en blij met de rolluiken !!! Daarom beveel ik de Zonweringfabriek bij iedereen aan dus….5 sterren ⭐️ voor de Zonweringfabriek -
Ron en Sylvia
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling van onze 2 rolluiken. Ruim 3 weken zat er tussen bestellen en leveren. Keurig geleverd in een stevige doos en binnen neergelegd door een vriendelijke bezorger.
Makkelijk te monteren met 2 personen. -
P Janssens
Na een zoektocht van een goede betrouwbare leverancier voor screens bij de zonneweringfabriek uitgekomen.
Dit mede door de positieve dan wel de negatieve reviews waarbij er duidelijk aangegeven werd dat er bij klachten een erg goede opvolging was.
ik heb gekozen voor het zelf plaatsen van de screens dit ging erg eenvoudig door de duidelijke beschrijvingen.
bij het bestellen kan je ook goed aangeven waar je bijvoorbeeld stroom toevoer wil hebben.
al met al een tevreden klant hier.
Roel
Exact op maat geleverd. Top
Norman
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de mooie uitstraling van de screen. -
Kees
Goede service. Screendoeken met zuignappen besteld. 1e levering was verkeerd gegaan. Na mailtje snel opgelost. Goede kwaliteit van screens.
Ronald
Goed geregeld! Duidelijke installatiebeschrijving en goed geïnformeerd.
Levering netjes op de afgesproken dag.
Goed verpakt.
Aan de hand van de montage handleiding prima te installeren.
Ook de berichtgeving over de voortgang was prima! -
Mark
eenvoudig bestellen en mooi resultaat
Chris VO
Aangepaste review: na zware leveringsproblemen van een rolluik die 11 weken geduurd heeft, is alles toch nog goed gekomen. Zonweringfabriek heeft zich geexcuseerd en een compensatie gegeven voor de ongemakken. Hopelijk hebben ze hieruit geleerd en valt dit niet meer voor, geen enkele klant wil dit meemaken. Toch bedankt voor de afhandeling.
slecht
Sinds 15 juli wacht ik al op mijn bestelling, en inmiddels heb ik al vijf keer een e-mail ontvangen waarin de leverdatum telkens met een week is uitgesteld. Daarnaast heb ik contact opgenomen via de telefoon en werd mij beloofd dat ik zou worden teruggebeld, wat tot op heden nog steeds niet is gebeurd. Oorspronkelijk werd mij verteld dat de levering binnen drie weken zou plaatsvinden, maar zijn nu al meer dan twee maanden verder.