We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.

De Woon Winkel
Je huis helemaal naar je zin maken, kan aardig in de papieren lopen. Maar het kan ook anders! Bij ons vind je meubelen, lampen en accessoires tegen scherpe prijzen. Bestel online of bezoek onze woonwinkel in Winkel (NH). Wij denken graag met je mee.
Niet alle meubels staan in de showroom. Wil je zeker weten dat het artikel te zien is in de showroom? Bel 0224-850926 of mail ons. Bekijk ook eens het aanbod van Houten Meubel Outlet
Alvast online inspiratie op doen? Dat kan met deze video van onze showroom! Kom gerust eens langs in onze woonwinkel om inspiratie op te doen.
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Woon Winkel - De leukste woonwinkel voor industriele meubelen en accessoires
Bekijk Manifest
Identiteit
Contactgegevens worden jaarlijks gecontroleerd.
- Website
- 67984495
- btw
- NL857253633B01
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.