We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.

De Woon Cadeau Winkel
We hebben een uitgebreid cadeau assortiment met bijvoorbeeld geurkaarsen, geurlampen, leuke ornamenten of tafellampjes. Maar ook handzeep, vazen, bijzondere wijnopeners, onderzetters etc. Alle artikelen in onze webshop zijn direct leverbaar.
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij De Woon Cadeau Winkel vind je cadeautjes van deze tijd, van modern tot industrieel en van landelijk tot Hotel Chique. Leuke cadeautjes vinden is erg lastig. Waar maak je iemand nou echt blij mee? Vanuit De Woon Winkel merkte we dat deze vraag ons vaak gesteld werd. In De Woon Winkel zijn er vele leuke cadeau artikelen al aanwezig, maar we zijn verder op zoek gegaan naar cadeautjes die nog niet in ons assortiment zaten. Zo is De Woon Cadeau Winkel ontstaan.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 67984495
- btw
- NL857253633B01
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.