De Volièrevogel
patrick
snelle bezorging en mooi ingepakt bij iedere bestelling en verzorgd
Alex
Mijn eerste bestelling kon ik goed volgen via de e-mails van de volierevogel en PostNL.
Bij aankomst bleken er 3 kapotte badhuisjes in het pakket te zitten,dit door lomp omgaan met de pakketten door PostNL.
Dit heb ik gelijk gemeld bij de Volierevogel d.m.v. een e-mail met foto's.
Binnen een uur kreeg ik antwoord, ze gingen gelijk 3 nieuwe opsturen.
De volgende dag werden de 3 nieuwe al bezorgd.
Een webwinkel met zoveel service kan ik alleen maar aanbevelen en zal ik zeker weer bij bestellen!
Antwoord van De VolièrevogelBedankt voor je review.
En we hebben de nieuwe badhuizen de volgende dag meteen opnieuw verstuurd en deze keer waren ze wel heel aangekomen😀👍🏻 -
Hoe beoordeel je De Volièrevogel?
Louis van der Ploeg
Ik koop hier al een par jaar mijn voer, en krijg er ook veel tips aangaande mijn voliere vogels. Bestellingen worden netjes verzorgd.
Jodirero
Geweldige service, goede raadgever. Tot zeker een volgende keer!!!
Thaer
Snelle handeling van bestelling, omdat ik in dezelfde stad woon heb ik gekozen voor afhalen. En meerdere malen besteld en en afgehaald de medewerkers waren heel erg gastvrij, professioneel en vriendelijk.
weer perfect geholpen
Geweldige servies zoals steeds
Kristof
Een mooie, uitgebreide en vooral ook overzichtelijke website. Je kan altijd vragen mailen of sturen in de chat.
Dirk
Geweldige service. Vlotte levering. Kwaliteitsvolle producten.
Guus
Goed contact
Heidi
geweldige service en prima producten en levering
Frank G
Duidelijke informatie op de site, met scherpe prijzen / goede kwaliteit. Afhandeling en verzending was snel en informatief. Kortom een prima service.
Huub
Geweldige service goede prijzen en snelle levering
Gerrit
Geweldige service, snelle levering, En denkt altijd met je mee als je vragen hebt.
Beus
Snelle afhandeling en service
sander
snelle en goede service
Peter.
Snel geleverd en goed mee gedacht!
Patrick.
Goede service, snelle verzending en scherpe prijzen.
Antwoord van De VolièrevogelDag Patrick,
Bedankt voor je positieve ervaring. Hier zijn we erg blij mee (=-D) -