De Thee Winkel
Helma Hendriks
Prima geleverd
Eline Lenselink
Snelle (re)actie via email, leuk contact en de kadootjes zijn gewaardeerd!
Hoe beoordeel je De Thee Winkel?
KG de Raad
Fijne winkel, zeer veel keus in heerlijke thee. Ook fijn dat de thee gerangschikt is op soort, alles snel geleverd en leuk verpakt, echt een aanrader!
Jos de Moes
Lekkere thee optijd bezorgd
Marianne Verschuren
Mooie waxbrander voor een leuke prijs. Staat ook heel mooi zonder wax. Prima service.
Lotte de Laar
Goede service en snelle levering. De Milky Oolong smaakt alleen een beetje muf. Verder nog niet alles geproeft maar ruikt heerlijk.
Anke van der B
Zorgt voor een lach op je gezicht van moment van uitpakken tot moment vam drinken :)
Snelle verzending, goede producten -
Chiel Visser
Goeie service en duidelijke uitleg als bestelling iets later komt. Heerlijke losse jasmijnthee
Petra Schenk-van den Eijnde
De Early Grey Thee Blue is heerlijk!!
Helma
Goede communicatie rondom de levering. Heerlijke thee
Lilian Van der meulen
Hele fijne service, denkt mee en een fantastische assortiment in heerlijke thee.
Susan
Ik koop regelmatig thee via de shopwinkel, maar nu ook ontdekt dat je prachtig ingepakte cadeautjes kunt versturen!
Katarina Angyalova
Geweldige service!
Martijn Dominicus
Wouw! Dat ruikt lekker! Dat is het eerste wat er in mij opkwam toen de bestelling binnen kwam van DeTheeWinkel!
Wat een prachtige kwaliteit thee!
De sensaties van de geur en de smaak van de thee is echt goud waard heerlijk! Een adres waar ik veel vaker ga bestellen! -
Alies
Mijn bestelling werd snel geleverd
Zeer netjes verpakt
Én n proefpakketje thee, gewaardeerd!! -
Silvia de Boer
Verrast dat het leuk was ingepakt , plus een extraatje erbij gekregen.
Jeroen
Mooie producten, goed verpakt verzonden!
Ingeborg
Fijne producten en snelle service
Jan Thorbecke
Mooie keuze van heerlijke thee
Denise Valentijn
Fantastisch! Alle soorten thee die je maar kunt bedenken hebben ze. En een fijne service.