De Steigergigant

Verkoop van aluminium klimmateriaal
9,1

• Pol Viaene
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

Bestelling had nogal wat vertraging. Er ontbraken enkele items maar die werden reeds de volgende dag nageleverd. Al bij al zeer tevreden.

• Ed
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

De steiger is oke! De site geeft prima informatie en de procedures omtrent levering zijn goed beschreven. Echter na onze betaling en de bevestiging daarvan bleef het stil, geen levering zoals op de site werd beschreven. Het bellen om informatie bleef meerdere keren steken bij de receptioniste. Terug gebeld werd er zoals werd beloofd niet!! Uiteindelijk na (te) veel geduld kreeg ik iemand aan de lijn die wel kon regelen dat er bezorgd zou worden. Een dag na het laatste gesprek was de levering binnen. En inderdaad precies volgens de procedure die op de site is beschreven!

Eindconclusie: jammer dat je niet geïnformeerd wordt als de bestelling anders loopt dan is toegezegd! Ergerlijk dat er niet wordt terug gebeld terwijl dat wordt toegezegd.
    De steiger voldoet gelukkig wel aan de verwachting!

Antwoord van De Steigergigant

Dag Ed, dank voor je review en heel vervelend dat het zo is gelopen. Door een vervelende storing bij transporteur en de daarop volgende vele telefoons en emails konden wij niet sneller reageren dan nu het geval was. Inmiddels alles weer op de rit. Wij zijn blij dat de steiger voldoet aan de gewenste eisen en wensen je dan ook heel veel (werk)plezier met de steiger.

• Hoe beoordeel je De Steigergigant?

• Yves Baerts
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

Goede service, geholpen waar nodig !

Antwoord van De Steigergigant

Dank voor de mooie review!

• Bert Sturm
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

Top steiger voor een mooie prijs gekocht en netjes thuis afgeleverd.

• Paul B

Prima geregeld!

• Jeroen Meddens
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

Heel slecht ladder nog steex

• ACC de Jager
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

Materiaal volgens opgave geleverd. Echter, het materiaal was, ook met extra bestelling van plateau en stabilisatiebuizen, onvoldoende om een stabiele steiger te bouwen. Met name het bovenste (veiligheids)stuk kon niet zo worden gestabiliseerd als de drie niveau's eronder.
    Mijn oude steiger heeft een uitklapsysteem voor het onderste niveau, dat is dus veel gemakkelijker op te zetten dan bij het geleverde systeem met losse onderdelen. Een mooie steiger met toch wat minpuntjes in het gebruik.

• Bram Pieper
    Geverifieerde klant van De Steigergigant

Top bedrijf snel en goed

• M.C. Beije

Komen afspraken na, kwaliteitsproduct

• Damian Soltysiak

Netjes ingepakt. Mooi prijsje

• Kevin
    Review voor De Steigergigant

Goede service en scherpe prijzen. Blij met de rolsteiger van Panthera.