De Steiger Concurrent
Wij bieden twee topmerken aan in de steigerwereld, nameijk Altrex™ en Scafline™. Door deze twee merken aan te bieden maken wij de keuze van de klant een stuk makkelijker.
Door deze merken hebben we een aanbod van prijzige en betaalbare steigers. Zo passen wij ons assortiment aan op de wens van de klant.
Ons assortiment bestaat uit diverse rolsteigers, kamersteigers, vouwsteigers, ladders, trappen en de bijbehorende onderdelen.
Henk Katgert
Snel en prijsgunstig
Clemens Van de Rijke
Prima steiger gebruiksvriendelijk gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen ook voor ouderen. Weinig tilwerk door vouwcostructie ben er reg blij mee.
Hoe beoordeel je De Steiger Concurrent?
Kevin Van Reem
Ze waren 1 dag te laat met leveren helaas! En bezorgtijd klopte ook niet ladder kwam veel eerder als wat ze aangaven via de chat. Als tip stuur mensen een link dat je kan zien Hoelaat iets geleverd word!
Nico
Transport kosten erg hoog en dan ook nog een dag te laat geleverd.
Hans de Klein
Snelle levering en een goed product
Jan van klooster
Op tijd geleverd, goed verpakt.
Tim Buschgens
Goede prijzen en snelle levering.
Peter
Na een week contact opgenomen met de vraag waar mijn bestelling bleef. Snel reactie dat deze over het hoofd was gezien. Daarna snelle levering.
Marc Bické
Alles verliep correct, levering gebeurde zoals afgesproken.
Kor Begeman
Snelle levering, goed product
M.S. Abhelakh
snelle levering en alles naar wens top
auke
mooie ladder
de communicatie over de levering kan beter
wel snel geleverd -
Ward Logtenberg
Goede prijs voor een mooi product. Duidelijke informatie over de levering die al snel kwam. De volgende dag.
Pierre van den Elsen
Gewoon goed.
Sam Mikho
Bedankt voor super service en snelle levering.
Ik ben mega blij. -
gerritje
Snel geleverd. Trap is perfect
Ruud de Graaf
Top geregeld
RS
De bestelling werd vlot volgens planning geleverd; toen een onderdeel niet helemaal in orde bleek, werd snel en zonder problemen een nieuw onderdeel nagestuurd. Klantenservice reageert snel.
djRichie.nl
2 diagonaalschroren besteld.
Kreeg een telefoontje omdat ik 2 zeer verschillende lengtes had besteld.
Dat wilde ik ook, maar top dat ze het even verifiëren!
Volgende dag keurig verpakt afgeleverd. Steiger materiaal kan best een stoot of krasje hebben, maar in mijn situatie had ik ze graag schoon en onbeschadigd. Dat dit zonder dat vtv aan te geven ook keurig geregeld was, was voor mij een verrassing :-) Top geregeld! -
Maysara AL Ahmad
Snel leveren