De Steiger Concurrent
Wij bieden twee topmerken aan in de steigerwereld, nameijk Altrex™ en Scafline™. Door deze twee merken aan te bieden maken wij de keuze van de klant een stuk makkelijker.
Door deze merken hebben we een aanbod van prijzige en betaalbare steigers. Zo passen wij ons assortiment aan op de wens van de klant.
Ons assortiment bestaat uit diverse rolsteigers, kamersteigers, vouwsteigers, ladders, trappen en de bijbehorende onderdelen.
Donovan Dujardin
Goede kwaliteit, vlotte service.
JSP Kox
snelle levering
Hoe beoordeel je De Steiger Concurrent?
lennard Jong
Optijd binnen
Cees Van Loenen
Keurig
Rosh
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!
Geert
Zeer snelle levering en goede kwaliteit huishoudtrap
Willem Pel
Makkelijke site en snel berzorgd. Er zat wel een beschadiging op de ladder maar dat zouden ze snel oplossen.
Bert Bos
Snel geleverd
Herman
Snelle levering,
Scherpe prijs voor goed product.
(Altrex Arlas 10x1)
Drie sterren I.v.m. geen trac & trace of melding welk tijdstip geleverd zou worden. Product op ander plek gezet dan aangegeven bij eventuele afwezigheid. -
Peter van Minde
Vlot.
Alwin Meijer
Goed product en snelle levering
mikro bouw
geweldige service, ze belden zelfs om de bestelling te controlen
Gert de Heul
Snelle levering en product zoals verwacht
Ton Redert
Goedkoopste, bestelling en levering geheel volgens verwachting. Aanrader
Pawel Gniewek
prima
John
Snelle levering zoals beloofd.
Henk Katgert
Snel en prijsgunstig
Clemens Van de Rijke
Prima steiger gebruiksvriendelijk gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen ook voor ouderen. Weinig tilwerk door vouwcostructie ben er reg blij mee.
Kevin Van Reem
Ze waren 1 dag te laat met leveren helaas! En bezorgtijd klopte ook niet ladder kwam veel eerder als wat ze aangaven via de chat. Als tip stuur mensen een link dat je kan zien Hoelaat iets geleverd word!
Nico
Transport kosten erg hoog en dan ook nog een dag te laat geleverd.