De Portugees
www.deportugees-webshop.nl
Zuzanna
De handbeschilderde tegeltjes zijn prachtig geworden! Communicatie over levering verliep heel soepel, ook reageerde Carlos snel op vragen. De tegeltjes waren zeer zorgvuldig ingepakt en zijn in perfecte staat aangekomen. We zijn er ontzettend blij mee. Absoluut een aanrader.
Anne-Marie
Mooie schalen Snelle levering. Goede prijs
Hoe beoordeel je De Portugees?
An uit Portugal
Zelf woon ik in Portugal en kan online snel leuke cadeaus bestellen voor familie of vrienden in Nederland. Leuke en goede producten. Snelle en correcte levering. Ga zo door met uw bedrijf!!
Marnix Morsink
Na een portugeese bloempot nog 2x een bestelling gedaan voor Sinterklaas en dus twee keer bezorkosten betaald. Kreeg 1x bezorgkosten "netjes" geretourneerd. Maak je niet vaak mee. Pluim!
Bruin
Sardientjes in olijfolie besteld.
Snelle service, goed verpakt en met kloppende track & trace.
Ga ze in de toekomst (als ze bijna op zijn) weer bestellen. -
Elena
Goede service en ontzettent mooie producten! Keramiek uit Portugal is een ai catcher.
Lekkere sardientjes.!
Wloes hoed verpakt en snel verstuurd.
Aanrader. -
Ruth
Prachtige artikelen, fijne communicatie en een super service!
Wouter
Mooie selectie van Portugese wijnen te koop, blijkbaar allemaal op voorraad want de levering was zeer snel. Voor herhaling vatbaar!
Anske
Degelijk materiaal tegen een faire prijs
Nellie
Erg mooie tegeltjes en een goede prijs en zeer goede service, zeker een aanrader
Daisy
Vlotte levering,overzichtelijke site en goed verpakt!!
Rita
Mooi product goeie service
Cynthia
Geweldige service, snelle vriendelijke reactie op mail. En super mooie plantenpotten, heel blij mee!
Niet relevant
DPD maakte er in 1e instantie een zooitje van. Communicatie en oplossing top.
Rogier!
Na een tip van een vriend van mij ook een bestelling geplaatst (de olijfolie en azijn) en alles netjes snel en goed ingepakt geleverd. Mijn volgende olijfolie koop ik hier ook weer.
Fred
Mooie artikelen, handgemaakt en hand beschilderd. Snelle levering en goed stevig verpakt.
Sabine
Snelle levering. Goed verpakt. Heel content van mijn bestelling!! Lekkere wijn en heel mooie bordjes 🥰
Meria
Snelle levering van heerlijke en zeldzame producten!
walter
Blij dat ik zeer goede Portugese producten kan bestellen. de sardientjes zijn heerlijk, de paté van sardientjes moeten we nog proeven. verder zeer tevreden over alles wat we al besteld hebben en ook over het leveren. We hebben echt geen klachten
Willy Beullens
Zeer goede service en korte opvolging vanaf eerste contact tot na levering.