De Portugees
www.deportugees-webshop.nl
Lex
Kwaliteit en origineel voor een mooie prijs. Zeer tevreden over het produkt en de levering. Aanrader !
Ramona
Goede service,mooie authentieke produkten.
Ik ging voor een Cataplana pan,
voor vrienden, die binnenkort in Portugal
gaan wonen.Met gejuich ontvangen.
Tevens goed verpakt.
Ik kom zeker bij jullie terug.
Groetjes Ramona. -
Hoe beoordeel je De Portugees?
Antje
Ondanks dat ik al vóór 07.00 uur (maandag) besteld had, ging mijn bestelling helaas niet dezelfde dag weg. Dat was jammer. Toch 5 sterren, want aan het eind van de middag had ik een nette excuus mail van meneer Guerra met de reden van vertraging. Vandaag mijn bestelling prachtig aardewerk ontvangen. Het was zoals altijd weer keurig verpakt. Dank dat we al dit moois bij u kunnen kopen.
Jani
Snelle en goed ingepakte levering
Makkelijk bestellen, razendsnel geleverd
De bestelling was makkelijk en snel te plaatsen. Levering, bestaande uit prachtige aardewerk bloempotten, zorgvuldig ingepakt en razendsnel geleverd. Prima winkelervaring!
Eddie
Heerlijke visconserven en vlotte afhandeling op de bestelling.
Verzending met zorg gedaan. -
Annette
Mooie producten, snelle levering, goed verpakt. Zeker een aanrader
Suze Hebing-de Wijs
Wat een prachtige spullen, echt een aanrader om deze website te bezoeken.
Snelle levering.
Jolinde
Snel verzonden, goed verpakt, mooie producten zoals op de foto’s.
Hans
Snel geleverd , goed verpakt , alles prima !
Wil
Voor de 1e keer een bestelling gedaan, zeer tevreden hoe alles verpakt was en de snelle levering! Voor herhaling vatbaar :)
Antje
Mijn vierde bestelling alweer en ook nu was alles zó goed verpakt. De schaaltjes die ik besteld had (diam. 15cm) nog mooier dan op de foto's. Voor de 2e keer Pompoenjam besteld. Dit is zulke lekkere jam. Fris zoet. Heel erg lekker op brood of in de yoghurt, maar ook erg lekker op een rijstwafel. Houdbaarheidsdatum: 05-2027, dus ook nog eens heerlijk vers. Graag tot een volgende keer!!!
Clasina
Prachtige deur bordjes, snelle levering.
Ruurd
Supersnel geleverd. Uitstekende olijfolie.
Marcel Hubers
Ik had een plexiglas plaat met stickers bij mijn voordeur hangen. Deze was verweerd en de stickers waren niet meer leesbaar. Deze vervangen door een tegeltableau van de Portugees. Perfect uitgevoerd! Ben er zeer blij mee!
Caro
Mooie producten, snelle levering!
De perfecte website
Het was opnieuw een genoegen om bij deze website te bestellen.
Van bestelling tot levering alles verliep perfect! -
Perfect!
Kopen bij De Portugees is een plezier, omdat ze geweldige service, snelle levering en producten van zeer goede kwaliteit bieden!
Ineke
Heel klantvriendelijke behandeling en supersnelle levering, TOP!!
Freya
Goed en snel geleverd