De Notenbar
Jeffrey Engelenburg
Hazelnoten in dop voor mijn gaai , Zoals gewoonlijk goed geregeld flotte verzending 1 aandachtspuntje de zakjes met noten zijn niet supersterk. In mijn geval waren er 2 zaken gesprongen tijdens het vervoer
Antwoord van De NotenbarDankjewel voor de beoordeling. We zullen het meenemen, wellicht een extra seal op de zak. Groeten van De Notenbar.
GUUS
GOEDE PRIJS EN KWALITEIT EN ZEER SNELLE LEVERING UITSTEKEND !!
Antwoord van De NotenbarDank voor de top beoordeling! Groeten van De Notenbar.
Hoe beoordeel je De Notenbar?
R.N.
beste noten in de regio Den Haag. ik ben vaste klant.
Antwoord van De NotenbarDankjewel voor de top beoordeling! Groeten van De Notenbar.
Maryse P.
Goede kwaliteit en snel verzonden
Antwoord van De NotenbarDankjewel voor de mooie beoordeling! groet van De Notenbar.
Monique Peereboom
Ik had een soort van proeverijtje gemaakt omdat ik de notenbar niet echt kon. Wellicht verkeerd gegokt want voor 'smaak en beleving' ga ik volgende keer gewoon naar de notenbar hier om de hoek. Helaas verkeerd gegokt. Verder snelle levering en goed ingepakt. De Hot pindakaas en en ahorn siroop waren wel lekker. Verkeerd gegokt. Daar kan de notenbar ook niets aan doen.
Antwoord van De NotenbarJammer dat we je niet hebben kunnen verrassen. Dank voor de goede beoordeling en groet van De Notenbar.
Toos Pape
Snelle en correcte levering!
Antwoord van De NotenbarDankjewel voor de mooie beoordeling. Groeten van De Notenbar!
Lars Monster
Goede kwaliteit.
Antwoord van De NotenbarDank voor de mooie beoordeling. Groeten van De Notenbar!
Arjan Smeele
Ik bestel hier altijd walnotenpasta, die buitengewoon lekker is. De service is ook top; je wordt altijd vriendelijk en vlot geholpen. Zeker een aanrader!
Antwoord van De NotenbarDank voor de mooie beoordeling. Groeten van De Notenbar.
Roland
Alles naar wens verlopen.
Chantal Herijgers
Correcte levering en goede produkten. Heb deze site al aan meerdere mensen doorgegeven
Nathasia Struiken
Robert Walter
schnelle Lieferung! Alles Bestens, vielen Dank.
Marijke
Snelle levering Redelijke prijs Verse producten
Antwoord van De NotenbarDankjewel voor de mooie beoordeling! Groeten van De Notenbar.
Emmy van Ommen
Geweldige service, aflevering precies als afgesproken. Bovenal enorm lekkere nootjes!!!!!!!!!!
Antwoord van De NotenbarGraag gedaan Emmy! Dankjewel voor de mooie beoordeling. Groeten van De Notenbar.
Diana vdL
We hebben al vaker bij de Notenbar online gekocht. Verzending naar Duitsland was snel. Alles was altijd vers en super lekker.
Antwoord van De NotenbarFijn te horen dat onze bestellingen ook goed aankomen over de grens! Dankjewel voor de goede beoordeling en groeten van De Notenbar.
Suruchi Gawde
Goede verpakking en vers producten.
Antwoord van De NotenbarDankjewel voor de goede beoordeling! Groeten van De Notenbar.
Mar
Supersnelle levering! Noten zijn heerlijk en vers. De noten in dop zijn perfect voor onze ara. Heel fijn dat deze ook te krijgen zijn.
marike lievaart
Prima
Ali Bazuin
Snelle levering en keurig en verzorgd verpakt
Mariella Windsma
Iedere keer weer hele vlotte service en keurig ingepakt. Super notenbar!