De Lekkerste Brownies
Dus ga ervoor en geniet van onze chocolade sensatie. Verwen jezelf, je vrienden of je geliefden met de ultieme verwennerij - een doos van onze heerlijke brownies. We beloven dat het een ervaring zal zijn die je nooit zult vergeten.
Diana van der Weijden
Snelle verwerking en verzending van bestelling! Helaas dat Post NL zoveel steken laat vallen en laat bezorgd. Ruim op tijd bestellen dus!
Carolien
Super lekker en geweldig snelle levering
Hoe beoordeel je De Lekkerste Brownies?
Kawita Lachminarainsingh
Altijd de beste brownies, alles is altijd perfect.
Sietse Vennema
Deze brownies zijn zo lekker, zo zou ik ze zelf nooit kunnen maken. Smeuïg, met toch een ligt krokante bovenlaag of topping zoals de Oreo en niet te zoet.
Wendy
Leuke originele dingen voor een leuke prijs
MH Roadstyling Steuns
Fijne snelle levering voor onze medewerkers
Ellen Van der Schans
Zoals ik allang weet, zijn ze overheerlijk!!! De Lekkerste ooit!
Marina Grabner
Overheerlijke brownies en getest door een nabestaande die een bakkerszoon is en zegt:
Miriam
Vegan Brownies. Supergaaf dat er vegan variant brownies in het assortiment zijn! Gekocht voor vrienden.
VeriCon de Jong
goede uitstraling van het pakketje, smaak is heel lekker. Wordt op tijd aangeleverd.
Alja Giftshop
Goede en snelle service
Claudia van den Berg
Wat een ontzettend lekkere brownies. Een heerlijke combinatie tussen een knapperige bite en de meer smeuïge binnenkant. Bezorgd in een prachtig ingepakt doosje. Ik ben verkocht.
Bleiswijksehopjes
Wederom heerlijke brownies. Dit keer bij de koffie neergezet: ze waren zo weg!
Marian Verheij
Super goed geregeld
Sabine Herenius
Altijd heel tevreden geweest. Nu een beetje droog.
Hera
Snelle levering en de lekkerste brownies ever met bedrijfslogo!
MCA65
Op tijd geleverd en goed verzorgd.
Miriam
Heerlijke koeken, smaakt naar meer! Superfijn geholpen en goede service! We kijken uit naar meer…
Alexander
Ontzettend leuk om iemand zo een smakelijke verrassing te sturen! Complimenten (met foto) gekregen!
Michele van den Bouwhuijsen
De lekkerste brownies die ik ooit heb gegeten, lekker smeuïg en veel chocola. Altijd moeite met kiezen, ze zijn allemaal lekker!