De LOTUSshop
Raymond E.men
De bestelling was zo geplaatst. En ook de levering was snel en goed.
JdG
Snelle levering en het ziet er mooi uit.
Hoe beoordeel je De LOTUSshop?
Wendy
Goede service, snelle verzending en een leuke persoonlijke boodschap!
Ria Visser - Romein
Gratis verzenden. Maakt niet uit wat je besteld . Vindt 75 euro veel
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel voor je eerlijke review Ria.
We zijn blij met alle feedback
Dymphy Goossens
Netjes verzonden, goed assortiment
Antwoord van De LOTUSshopFijn om te lezen dat je tevreden bent Dymphy
Jacqueline den Haan
Snel geleverd en goed bezorgd
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel voor je mooie review Jacqueline!
Wim van der Burg
Snelle levering!
Antwoord van De LOTUSshopFijn dat het snel bezorgd is, kan me voorstellen dat dat belangrijk is.
Jacquelien Timmers Alma
Voor het geen je krijgt is het best wel duur. Potjes zitten niet eens vol. Jammer want dit zal ik dus niet meer bestellen bij de LOTUSshop. Het gaat hier om de twee componenten grime
Antwoord van De LOTUSshopBeste Jacquelien,
Wat jammer dat je ontevreden bent over je bestelde product. Uiteraard willen we graag dat iedere klant tevreden is. Op de website kun je precies lezen wat de inhoud is van de twee componenten siliconen. Het staat ook in de omschrijving van het artikel. De inhoud is 40 gram per potje, dat heb je ook ontvangen; we wegen alle potjes na als we ze binnenkrijgen.
claudia Berkhout
Fijn bedrijf.
Artikelen goed en veilig verpakt. Aandacht voor de klantAntwoord van De LOTUSshopDankjewel voor je mooie review Claudia!
gerrit vlieland
Super snel geleverd
Antwoord van De LOTUSshopFijn om te horen. Dankjewel voor je mooie review Gerrit!
Peter Romp
Prima product en snel geleverd
Antwoord van De LOTUSshopNogmaals heel veel plezier ermee Peter!
Fulco de Deken
Zijn geen puf sigaretten komt geen 'rook' uit als je er in blaast. Stond voor aap inbde voorstelling
Antwoord van De LOTUSshopBeste Fulco,
Wat vervelend dat je minder tevreden bent over dit artikel! Ik begrijp dat je misschien andere verwachtingen had, maar snap niet hoe je aan het idee komt dat deze sigaretten ook echt zouden ' roken'.
Dat staat namelijk nergens, niet op onze website en niet op de verpakking.
Jammer dat je ons dan 2 sterren geeft zonder even contact met ons op te nemen dat je andere verwachtingen had. -
Henry
Realistisch materiaal. Snel verzonden en goed verpakt.
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Henry, voor deze 5 sterren. We zijn er blij mee!
Leuk dat je er bij zet waar je tevreden over bent.
Anja
Makkelijk te bestellen en snelle levering!
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Anja, voor deze 5 sterren. We zijn er blij mee!
Fijn te om zien waar je blij mee bent.
Bas de Wit
Goede service, snelle afhandeling
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Bas, voor deze 5 sterren. We proberen altijd zo snel mogelijk te verzenden. Goede service gaan we voor :)
Hilbert van Doorn
Snel geleverd
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Hilbert, voor deze 5 sterren. We zijn er blij mee!
Mark van der Linden
Snel geleverd
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Mark, voor deze 5 sterren. We zijn er blij mee!
Groetjes De LOTUSshop -
Peter de Zwart
Snelle levering, goede prijs.
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Peter, voor deze 5 sterren. We zijn er blij mee!
Arie Boekestijn
Breed aanbod, concurrerende prijsstelling, vaak aanbiedingen
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel voor je mooie en duidelijke review!
Super fijn -
Aalt Mulder
Vlotte levering
Antwoord van De LOTUSshopDankjewel Aalt, voor deze 4 sterren. We zijn er blij mee!
Fijn dat het vlot bij je was.
De LOTUSshop