De Kokswinkel

De Kokswinkel

De Kokswinkel verkoopt online allerlei producten voor professionele koks en voor "hobby"koks die graag met goede materialen werken. We hebben ons eigen merken, Chefs Fashion voor kokskleding en OLYD voor keukenmaterialen.
9,3
  • Helma
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Super blij met mijn 2de kans plank. Met zorg verstuurd en en heel tevreden met het produkt

• Tim
    Review voor De Kokswinkel

Mijn bestelling is zoekgeraakt bij postnl. 1 telefoontje met De kokswinkel en mijn bestelling werd opnieuw verzonden.

• Hoe beoordeel je De Kokswinkel?

• Kathinka
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, direct antwoord op gestelde vragen en een perfecte snelle levering, tot dusverre ben ik ""een blij ei (;"

• S. Bekkers
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Wat een prachtig en loeischerp mes en zo mooi verpakt. Ik ben er heel blij mee.

• Szymon Freda

All good thanks

• Max

Het bestellen was eenvoud

• Chris Eeftink
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Makkelijk en snel besteld en keurig op tijd geleverd !

• anneli leinbaum

• Ronnie
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Oorspronkelijk besteld product bleek niet leverbaar. Per mail en telefonisch is er vanuit de webshop contact gezocht om een alternatief aan te bieden en snel te kunnen leveren. Alternatief aangeboden product heeft een iets andere kleur maar werd met een extra korting aangeboden. Zeer tevreden over de snelheid waarmee wers gehandeld en het alternatief is geleverd.

• Tracy de boer

Goede service...

• Janny Kremers
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Kleur die ik had besteld was er niet meer. Ze belde netjes op om dat door te geven toen een andere kleur genomen En kreeg nog een leuke attentie bij de bestelling

• Anna
    Geverifieerde klant van De Kokswinkel

Snelle levering, prima service en goede kwaliteit. Zeer tevreden.

• Frans Selier

Snelle levering goede kwaliteit 👍