De Kleine Auto
Daisy
Super mooi en snel geleverd en leuk verpakt echt super tevreden.
Antwoord van De Kleine AutoFijn om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling! Veel plezier met de geboorteblokken!
steffi aegten
Antwoord van De Kleine AutoBedankt voor de positieve beoordeling! Heel veel plezier met de lampen en de posterset!
De Kleine Auto -
Hoe beoordeel je De Kleine Auto?
Angelique Van Egmond
Zeer goed
Antwoord van De Kleine AutoHoi Angelique, dank je wel voor je 5 sterren beoordeling! Heel veel plezier met het babynestje, ledikantlaken en deken en de aankleedkussenhoes.
Margiana
De bestelling kwam niet in 1 keer binnen maar werd over alles heel goed geïnformeerd. Heel blij met alle leuke decoratie voor in de kamer van onze zoon 👍🏻😃
Antwoord van De Kleine AutoHoi Margiana, fijn om te horen dat je blij met met de stoere voertuigen producten. Heel veel plezier ermee voor jou en jouw zoon.
De Kleien Auto -
Sieta Smeding
Goede service.
Antwoord van De Kleine AutoBedankt voor je 5 sterren review!
Veel plezier met de keuken- en winkelstickers!
Willem Prins
Mooie posters
Antwoord van De Kleine AutoHallo Willem,
Bedankt voor de 5 sterren review!
Veel plezier met de bosdieren posters.
Groeten Marchien
Anique
Mooie producten, goede communicatie over de status en verzending. Onze bestelling kwam in meerdere delen, bij iedere nieuwe verzending kregen we netjes een persoonlijk mailtje dat er weer een deel onderweg was! De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, echt een aanrader voor een stoere jongenskamer!
Antwoord van De Kleine AutoHoi Anique,
Bedankt voor deze lovende woorden! Blij om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de stoere voertuigen producten!
Groetjes Marchien -
Janneke Mast
Prachtige lamp voor mijn kleinzoon die erheel blij mee is.
Snelle levering.Antwoord van De Kleine AutoHallo Janneke,
Wat fijn om te lezen dat u blij bent met de lamp voor de kleinzoon!
Ik wens hem heel veel plezier ermee :)
Bedankt voor de review!
Marianne Marsman
Snel geleverd, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje en tevreden met mijn aankoop.
Antwoord van De Kleine AutoHoi Marianne,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop.
Veel plezier met de bosdieren posters!
Hetty
Erg leuke produkten en vlotte en vriendelijke afhandeling!
Antwoord van De Kleine AutoHallo Hetty,
Bedankt voor de review!
Fijn om te horen dat alles naar wens is :)
Veel plezier met de posters.
Liset
Hele mooie kwaliteit stickers, snelle levering en leuk ook om persoonlijk handgeschreven berichtje te krijgen bij bestelling en ook via de mail! Besteld toch leuker als je geen geautomatiseerde en standaard mailtjes krijgt. Dikke aanrader dus!
Antwoord van De Kleine AutoHoi Liset,
Leuk om te lezen dat je de persoonlijke benadering waardeert!
Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de autobaanstickers!
Ineke van de vin
Goed contact via website
Duidelijk wat betreft levering
Afspraken worden nagekomen
In een woord; TOPAntwoord van De Kleine AutoBedankt Ineke voor deze fijne review!
Heel veel plezier met de keukenstickers.
Silvana
Ontzettend blij mee! Werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Helemaal tevreden
Antwoord van De Kleine AutoHoi Silvana,
Fijn om te lezen!
Veel plezier met de lamp en de groeimeter :)
N. Greijn
Ik heb de Ikea Duktig stickers besteld. Dag erna zaten ze al in de brievenbus, een ontzettend snelle levering. De stickers waren ook van goede kwaliteit met een fijne/makkelijke gebruiksaanwijzing erbij.
Antwoord van De Kleine AutoBeste N. Greijn,
Bedankt voor deze positieve woorden! Veel plezier met de keukenstickers.
Debby
Mooie producten, fijne communicatie en sneller verzending
Antwoord van De Kleine AutoHoi Debby,
Bedankt voor deze positieve woorden! Veel plezier met de twee muurcirkelsets!
Chloé
Heel fijne klantenservice. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling ivm verlofperiodes van de leveranciers.
Ik zocht al lang naar mooie spulletjes in thema auto voor de kamer van mijn zoontje en dat heb ik hier echt gevonden. Heel tevreden!!Antwoord van De Kleine AutoHoi Chloé,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Veel plezier met de kussens en posters.
Nicole
Fijne ervaring. Houden je goed op de hoogte. Lief handgeschreven kaartje erbij altijd heel leuk.
Antwoord van De Kleine AutoHoi Nicole,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Veel plezier met de muurstickers!
Jana
Ik heb automuurstickers gekocht en wat zijn ze mooi! Topkwaliteit en snelle levering!
Mij zie je binnenkort terug ;-)Antwoord van De Kleine AutoHoi Jana,
Blij om te lezen dat je blij bent met de auto muurstickers!
Veel plezier ermee en tot de volgende keer :)
Karlijn van Selst Laven
Echt een fijne site met top kwaliteit van spullen. Ook fijne updates via de mail en reageren snel! Zoontje van 2 vindt het ook geweldige posters. Aanrader! Alle euro's waard!
Antwoord van De Kleine AutoHoi Karlijn,
Wat fijn om te lezen dat jij en je zoontje blij zijn met de posters.
Bedankt voor de positieve review!
Patricia
Super blij met de posters, gemaakt van stevig materiaal en zien er schitterend uit.
Duidelijke info over lichte vertraging vanwege vakantie periode, die ik voor het bestellen ook wist.Antwoord van De Kleine AutoHoi Patricia,
Fijn om te lezen dat je blij bent met de voertuigen posters!
Bedankt voor je geduld voor de verlate levering!
De Kleine Auto