Erik
Op de website kon ik aangeven wanneer ik thuis ben om product in ontvangst te nemen. Dit nietjes aangegeven, maar bij de bezorging is hier geen rekening mee gehouden. Gevolg overlast bij buren en bezorger moet twee keer rijden.
Bas Claassen
Hoe beoordeel je De Isolatie Toko?
Tim Gerets
Transporteur verwittigd dat hij ter plaatse is en levert de materialen perfect af.
Annemieke Kreiter
Bedrijf zou op zaterdag open zijn, maar was dicht. Geen goede communicatie over afhalen producten.
Rob
Goed materiaal en geleverd zoals afgesproken.
Xavbrux
Outre le fait que j'ai commandé des produits juste avant leur période de vacance, ce qui était mal indiqué, voir pas indiqué, j'ai donc reçu la marchandise 4 semaines après ma commande, ce qui est le plus problématique c'est que j'ai reçu des plaques de fribolith en 1187 x 587, alors que partout sur le site et sur les fiches techniques c'est écrit 1200 x 600.
Quand c'est prévu pour une pose sur profilé métallique et que vous avec tous prévus et exécutés pour des plaques 1200 x 600 c'est vraiment problématique...
J'ai écrit au fabriquant allemand en mettant isolatie toko en copie et voici sa réponse :
"Sehr geehrter Herr Rennotte,
vielen Dank für Ihre Nachricht.
Ich bitte Sie den Sachverhalt direkt mit Ihrem Händler zu besprechen/abzuwicklen.
Wir sind nicht für den Vertrieb in den Niederlanden zuständig.
Mit freundlichen Grüßen aus Leutkirch im Allgäu"
Donc pour moi le problème ne vient pas de chez eux, mais leur description ne reste pas juste, et au final, c'est moi qui me retrouve avec un travail considérable pour modifier ce que j'avais déjà fait.
J'aurais au moins aimé que Pavatex reconnaisse l'erreur et modifie sa fiche technique pour que les suivants puissent au moins ne pas connaitre le même désagrément que moi!
Après je suis désolé de mettre que deux étoiles à isolatie toko car la marchandise m'est bien parvenue, dans de bonnes conditions et à bon prix, nonobstant le délai excusable, mais je suis dans la merde quand même pour une commande à 1500 €...
Isaiah
Product zou na 2 weken geleverd worden,
Helaas duurde dit bijna 4 weken.
Na meerdere keren gebeld te hebben met vragen over de levering is het toch gelukt.
Ze hebben verantwoordelijkheid genomen en het netjes afgerond. -
Marc
Pir platen waren slecht verpakt en aantal platen waren beschadigd. Heb dit gemeld en daarna zijn nieuwe platen nagezonden. Prima service.
Jos Haenraets
Ik vond dat het nogal lang duurde voordat de producten geleverd werden terwijl ik in de tussentijd niets hoorde.
Hans Boersma
Supersnelle levering
van schie
Na een iets mindere eerste ervaring ( late levering) een 2e kans gegeven deze keer wel op tijd en volgens afspraak . Prima product voor scherpe prijs
Lex
Vooraf goed advies gekregen over isolatieplaten aan bovenkant vloer en paar platen op proef besteld. Tijdje later het hele pakket besteld dat netjes op een specifieke datum afgeleverd moest worden. Alles ging prima. Prettige communicatie ook.
Rob Duits
De XPS platen waren wel beschadigd bij levering. Niet helemaal tevreden over.
Chris Sels
Alles prima!
O. Joris
Goede service, snelle verzending, correcte levering, voordelige prijs.
Johan
Goeie service makkelijk bereikbaar voor vragen
Ramon
Snel geleverd en een mooi product.Een uitstekende kleur als je zwarte potdeksel planken gebruikt. Kortom zeer tevreden.
SR
I thought i bought them brand new. Delivered damaged. Delivered without even a packing.
Antwoord van De Isolatie TokoHi!
We're sorry to see that the shipment has been damaged on the way.
Could you please send us more infos so we can find a resolution?
Send it to service{AT} isolatietoko.nl
Thanks!
> Mike -
Jos
Bestellen en betalen ging eenvoudig. Houden zich goed aan de afspraken en materiaal werd netjes afgeleverd.
Antwoord van De Isolatie TokoHoi Jos!
Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat je tevreden met ons bent.
Groeten,
> Mike -
Hans
Mijn product werd pas na 2 weken geleverd op het verkeerde adres
Antwoord van De Isolatie TokoHoi Hans,
Wat verveld dat het niet gelopen is zoals je had gehoopt.
Ik zie dat er feestdagen in de tussentijd zijn beland, en dat wij u wel geïnformeerd hebben.
Ook lijkt het afleveradres overeen te komen met het ingevoerde afleveradres.
Mocht er iets niet kloppen, mail gerust even naar service {AT} isolatietoko.nl
Groeten,
> Mike