De Houten Urn
Manon
Ik heb onlangs een prachtige houten urn ontvangen en ben enorm onder de indruk van de kwaliteit! De urn straalt rust en waardigheid uit, precies zoals ik het had gehoopt. Het hout voelt warm aan. Top service en kon met al mijn vragen terecht.
H. Burger graas
Precies wat we wilden hebben keurig bezorgd en goed verpakt zodat hij niet beschadigd is
Hoe beoordeel je De Houten Urn?
Lilly
Fijne service en contact. Maar vooral een prachtige urn mogen ontvangen. Erg blij dat we dit bedrijf hebben gevonden.
Marijke
Artikel beantwoordt aan de verwachtingen. Snel verzonden, prima verpakt. Vriendelijke communicatie via e-mail.
Dick
Met de hulp van Lisanne en Jeroen een prachtige urn uitgezocht voor mijn vrouw. Nogmaals dank voor jullie hulp, de urn heeft een mooie plek gekregen. De keuze voor hout is werkelijk prachtig!
Wensley
200% vakmanschap en fijne communicatie. Ik ben erg goed geholpen door Jeroen en Lisanne. Ik zou de houten urn zeker aanbevelen.
Joep
Prachtige urn ontvangen, zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking.
Bianca
Heel klantvriendelijk en denken graag met je mee. Geen uitdaging te groot. En dat allemaal van hout.
Toos
Persoonlijke service. Erg tevreden over de mooie urn. De urn heeft een prachtig plekje gekregen.
Sanne
Wat een vakmanschap! De urn is echt prachtig, veel warmer dan keramiek. Vriendelijke geholpen en snelle service.