De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious
Arnold van den Assem
Uitstekend geadviseerd en een zeer goede ervaring. Er is goed meegedacht met onze wensen, en de machine werd keurig op de afgesproken tijd thuis geïnstalleerd. Ook kregen we duidelijke uitleg. Zoek niet verder maar ga naar Paul van de Hv17! Ook voor het beste advies over de lekkerste koffie kun je hier terecht. Online bestellen en snelle levering. Echt een aanrader!!
M. de Graaf
Een erg lekker pittig kopje koffie met een lange afdronk. Precies mijn smaak!
Hoe beoordeel je De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious?
Felice Zanoli
Goede service, goed advies en produkt snel verzonden.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat u tevreden bent met de service, het advies en de snelle verzending. Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!
Vanessa
Super snelle verzending, goed verpakt en mooi product!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat de verzending snel was en het product goed verpakt bij u aankwam. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!
Anita
Goede koffie, snelle service en prettig bij contact
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat de koffie goed bevalt en de service snel was. Mooi om te horen dat het contact als prettig is ervaren. Graag tot de volgende keer!
Hugo
We hebben weer kunnen profiteren van de goede en snelle service van de Heeren van 17. En niet alleen de service maar ook de volle smaak van hun koffie. Onze dank!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat fijn om te horen dat u weer heeft kunnen genieten van onze service én de volle smaak van de koffie! Bedankt voor uw mooie woorden, en graag tot de volgende keer!
E. van Werven
Goede service en erg klantvriendelijk zowel telefonisch als in de winkel leuk assortiment aan koffiemachines en uitgebreide keuze aan koffiethee en lekkers
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat u tevreden bent met de service en klantvriendelijkheid, zowel in de winkel als telefonisch. Mooi dat ons assortiment in de smaak valt. Graag tot de volgende keer!
Meijsen Las- en Montagebedrijf
Snelle
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat alles snel is verlopen. Graag tot de volgende keer!
Marco
Vlotte service, nemen de moeite om even te bellen omdat iets even niet leverbaar is. Maken eerlijke afspraken over wat er nu alvast geleverd kan worden. Ga zeker vaker bestellen.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat u de service als vlot en persoonlijk ervaart. We vinden het belangrijk om duidelijke en eerlijke afspraken te maken. Bedankt voor uw vertrouwen, en graag tot de volgende keer!
R. Vermeij
Goed advies in de winkel in Hoogland. Daarnaast levenslange korting op de koffie en onderhoudsartikelen en een prima prijs voor mijn nieuwe mooie volautomaat van JURA. Volop aan het genieten van de heerlijke koffie!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat u goed advies heeft gekregen in onze winkel in Hoogland en dat de levenslange korting een mooie extra is. Mooi dat u zo geniet van uw nieuwe JURA en de heerlijke koffie. Graag tot de volgende keer!
Wilma
Snelle levering en lekkere verrassing erbij gekregen .
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat de levering snel was en de verrassing in de smaak viel. Geniet ervan, en graag tot de volgende keer!
Iva Damyanova
Dank u wel!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousGraag gedaan! Mocht u nog eens iets nodig hebben, we helpen u graag. Tot de volgende keer!
Marry Van den Berg
Mooie winkel, vriendelijke mensen.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat u onze winkel en de vriendelijkheid van ons team waardeert. Graag tot de volgende keer!
Marieke
Goede service, vragen werden goed beantwoord.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat u tevreden bent met de service en dat uw vragen goed beantwoord werden. Graag tot de volgende keer!
H. Van de Weerd
Goede service, perfecte aflevering.👍
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat de service en aflevering naar wens waren. Bedankt voor uw reactie! 👍
Bieke Dobbelaere
Snelle levering en alles in orde
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat de levering snel was en alles in orde is. Veel plezier met uw bestelling!
Petra H.
Snelle levering, en een lekkere attentie als extraatje er bij.
Ik ben een nieuwe en tevreden klant.Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat de levering snel was en dat het extraatje in de smaak viel! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u snel weer te mogen verwelkomen als klant!
Peter Slijpen
Prima service, alles 👍
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat alles naar wens was. Dank voor uw feedback, tot de volgende keer!
Maarten
Goed geholpen. Fijne winkel
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat u goed geholpen bent en onze winkel als prettig ervaart. Tot de volgende keer!
Klaas Nieuwenhuis
Zeer aardig en goed geholpen. Kreeg ook nog een lekkere bak koffie. Koffiezetapparaat was zeer snel binnen. Erg tevreden over alles.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent, van een lekkere bak koffie mocht genieten en dat uw koffiezetapparaat snel binnen was. Dank voor uw positieve feedback, tot de volgende keer!