De Groen B.V.
gloria dabbs
snellle levering, goed verpakt
Wim Bergenhenegouwen
De mooiste pen ooit. Ik had al zo'n saaie Mont Blanc 146 en een bijzonder mooie Pelikaan M400 schildpad, maar deze M600 Art Collection 'Glauco Cambon' slaat alles. Het model is iets forser dan de M400. De schacht is een halve millimeter dikker en het geheel is een stukje langer, maar dat komt vooral voor rekening van de dop. Het bijzondere is de schittering die in de schacht ontstaat waneer er licht op valt. Een genot om naar te kijken (maar niet wanneer je schrijft).
Hoe beoordeel je De Groen B.V.?
Martijn
Helemaal goed! Dank voor de snelle levering.
Christie
Geweldige en snelle service. Aankoop was mooi ingepakt. Koop al jaren mijn agenda vulling hier. Fijne en complete website.
Henk de Bruijn
Jaar in jaar uit, steeds een correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Bedankt De Groen BV!
Sue
Snelle levering en hele fijne klantenservice!
Mijn levering was feestelijk verpakt: een cadeautje aan mezelf!
Per ongeluk verkeerde vullingen meegestuurd maar dit werd keurig opgelost. Deze webshop is een aanrader! -
P
Netjes verpakt. Duurde wel lang voordat het verzonden werd!
Elke
Snelle bezorgservice en als mini verrassing was de agenda handmatig ingepakt!
Marjolijn
Fijne website, product precies zoals beschreven, werd goed op de hoogte gehouden wanneer geleverd werd en snelle levering. Ook leuk dat de agenda keurig ingepakt was, hoewel in dit geval niet nodig maar wel erg leuk om zo te ontvangen. Ga hier zeker nog een keer bestellen.
Han van Gijssel
Een fijne (web)Winkel
Jan Zeeman
Zoals altijd snelle levering en bij vragen snel contact
Michel (Amsterdam)
Ik kom uit Amsterdam en elke keer als ik in Wassenaar in de winkel kom, is het indrukwekkend hoe hoffelijk en met hoeveel inzet je wordt geholpen!
Jeroen van Dijk
Bestelling wordt snel afgehandeld en ook leuk ingepakt.
Tanja
Goede service en snelle levering
Giorgio Re
Goede service en flexibiliteit. Snel in reageren.
maaike
Mooie producten en goede service!
Roy Reulen
Snelle levering en mooi product
Rob Janssens
zeer attent, snelle levering
Patrick Terheijden
Onlangs 2 keer iets besteld bij De Groen en beide keren is de bestelling heel netjes afgehandeld. Snel verzonden en bij ontvangst (het is de week voor sinterklaas) waren mijn producten leuk ingepakt in sinterklaaspapier. Dit maakte het openen van het pakketje extra leuk, dus dank voor deze extra aandacht. De volgende keer als ik kantoorartikelen zoek zal ik zeker weer bij De Groen kijken.
Sarah
Bestelling is keurig verzorgd bij mij aangekomen.