De Goud Winkel

De Goud Winkel

Al meer dan 25 jaar de specialist in occasion en nieuwe gouden en zilveren sieraden. Onze producten zijn online te bestellen maar natuurlik ook te bekijken in onze showroom in Rotterdam west.
9,6
Filter 2258 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1533 met beschrijving

• manisha pershad

Uitstekende service

• Koen Stob

Top!

• Hoe beoordeel je De Goud Winkel?

• Annemiek
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Prachtige bedel en keurig verpakt.
    Erg tevreden.

• Karina Alegre
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Mooie gouden armband, met een sjieke ontwerp. Snelle levering en goed verpakt in een leuke doosje.

• Cynthia

Hele snelle service
    Zowel met bestellen als met retour verwerking
    Armband zoals op de website

• Sjoerd van Gemert
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Leuk aanbod, de prijzen zijn goed en ik bij goudwinkel nu al 3 mooie ringen gekocht en de service is uitstekend!

• Goudwinkel Rotterdam
    Review voor De Goud Winkel

Ik heb nog helemaal niks ontvangen ik vind dit zwaar slecht van jullie want krijg wel twee keer een mail van jullie veel plezier met je aankoop nu een mail of ik te vreden bent met me aankoop nee me geld weg en geen ketting 😡😡

• Maria Cioclea
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Mooie prijzen! Goede kwaliteit!!! Snelle levering! Ik ben zeer tevreden!!!

• Donna van Barneveld
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Goede service vriendelijk behandeld en een ruim assortiment tegen een betaalbare prijs

• Tom Vandewal

• R. Wellner
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Mooie producten. En duidelijke en snelle service. Ga hier zeker vaker bestellen.

• Cheryl Faas
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

snelle reactie op mijn vragen en heel meedenkend en telefonisch contact met een supertip..bestelling was snel binnen ben heel erg tevreden en ga zeker weer bestellen

• Medina Fortes

Goede service.

• Nan
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Altijd top service! Mooie sieraden voor een mooi bedrag. En altijd een warm ontvangst in de winkel!

• Ray Ramlal
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Zoals altijd zijn deze jongens de top in the game! Haal al m'n goud al daar en dit al jaren, goede kwaliteit en goede service staan hoog in de vaandel bij ze!

• Bart

• jarno wonnink
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Superkwaliteit. Snel geleverd. In een hele mooie verpakking. Voel me echt jarig vandaag!

• Jamir Perdomo
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Goede service mooie prijzen veeren altijd mooi mee met de klant en helpen altijd mee denken wat beter bij je past

• Jan H
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Hele mooie ketting gekocht. Goede kwaliteit en mooie prijs. Makkelijk contact mee te krijgen en heel vriendelijk

• Sagar Jaharia
    Geverifieerde klant van De Goud Winkel

Snel geholpen en snel geleverd!