De Gier Bloemen
- Een uitgebreid assortiment boeketten, losse bloemen en decoratiemateriaal
- Snelle levering door heel Nederland
- De laagste prijs garantie
- Alleen maar topkwaliteit
Philippe Divendal
Mooie bloemen en lekker optijd! Netjes verpakt, ik heb flink gegooid met de doos en de bloemen waren allemaal nog strak omhoog! Aanrader voor wie zn ware liefde wilt verrassen of natuurlijk als anonieme verrassing voor de knappe getrouwde buurvrouw om haar huwelijk te testen.
Janneke Driessen
Netjes verpakt! Goede kwaliteit
Hoe beoordeel je De Gier Bloemen?
Harrij Beeren
Goede Prijs voor zeer Kwalitatief Mooie Rozen, en zoals besteld met een Kaartje met mijn Tekst en een Witte Roos in het Midden, Perfect.
(Minder goed was de bezorger wel is waar op tijd zoals afgesproken maar uitermate onbeschoft en snauwt mij af aan de intercom, advies zoeken jullie een andere bezorger (Firma of Chauffeur). Wat een afknapper zet de bestelde bloemen in de voorhal en vertrekt! -
Gina
Snelle levering . Je kan het prima volgen! Mooie kwaliteit !!
Jessica Dalen van
Super kwaliteit, staat al meer dan een week. En nog in perfecte staat. Paar dagen van te voren besteld. En precies op de juist geplande datum geleverd in een stevige mooie bezorg doos
Brouwer
De bloemen werden snel geleverd, goede overall service en prijs/kwaliteit was meer dan prima 👍.
Hillegonda Hoogvliet-Nijdam
Altijd geweldige kwaliteit en prima bezorging
Nena Van der meij
Snelle levering en mooie bloemen!! Super gewoon! Voor herhaling vatbaar!
Elly Boere
Mooi op tijd geleverd in een mooie stevige kartonnen doos
TS
Snelle levering, en kwaliteit kerstartikelen.
Marga Stam
Topgieren
Mark
Mooi en goede bloemen. Kan je met een gerust hart cadeau geven
M.W.
Super mooi boeket voor een goede en redelijke prijs. Bezorging super!
Michel Roba
Parfait
Annet
Mooie takken gekregen en razendsnel netjes bezorgd.
Familie Vastenburg
*Inmiddels het volledige bedrag terug ontvangen. Uiteindelijk dus wel netjes opgelost
Mijn product is niet bezorgd op de gevraagde trouwdag (vrijdag). Op maandag willen ze dezelfde bloemen alsnog bezorgen en moet ik aan de ontvanger vragen of deze er nog vers uit zien anders kunnen ze wel iets betekenen?!?! Exacte ontvangen app: Goedemorgen,
Volgens onze administratie is het afgelopen vrijdag niet gelukt om de bestelling te bezorgen door fikse vertraging bij de chauffeur afgelopen vrijdag.
Erg vervelend dat dit verkeerd is gegaan.
Inmiddels is de bestelling al wel weer gesorteerd en naar verwachting komt deze vanavond aan bij de ontvangers.
Zou u hen willen navragen wat de staat van de bloemen is? Mochten de bloemen niet meer vers zijn kunnen we u hier voor compenseren.
Jan - De Gier Bloemen -
David
Prima prijzen, goede bezorging, mooie bloemen
Jerry
Keurig afgeleverd en de rozen staan er nog steeds keurig mooi bij
Christel Craeghs
Geweldige service, ik had een onvolledig adres opgegeven, en de koerier verwittigde ons persoonlijk dat het adres onbestaande was. Het boeket was voor een tante die 100 jaar werd. Na aangegeven te hebben hoe belangrijk dit voor ons was toch nog te gaan kijken naar het nieuwe correcte adres .., maakte de koerier nog eens een extra ommetje.!
De volgende dag mocht ik van mijn nichtje (de dochter van de tante) horen …” een zeer mooi fris boeket werd afgeleverd!
Iedereen blij!!!
🥰🥰🥰🥰🥰 -
Agata Bielecka
de bestelling is nog niet aangekomen