De Dondersteen spellenspeciaalzaak

De Dondersteen spellenspeciaalzaak

De Dondersteen is een spellenspeciaalzaak met als doel mensen weer met elkaar aan tafel te krijgen. We verkopen vooral bordspellen, kinderboeken en ook veel soorten puzzels. We zijn zeven dagen in de week open et onze winkel in Hengelo (Overijssel) en hebben 1500+ spellen open liggen die je kan spelen aan een tafel om te kijken wat je leuk vindt.
9,6

• Ellis Voortman
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Erg gezellige winkel, waar je altijd goed advies krijgt!

• Jesse de Groote

Goede snelle service!

• Hoe beoordeel je De Dondersteen spellenspeciaalzaak?

• Mvg
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Snelle levering, mooi verpakt. Goede kwaliteit.

• Ria
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Goede service. Het pakketje is snel en mooi ingepakt bezorgd bij onze kleindochter.

• Rick Vechel
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Fijne mensen, een echte betrokkenheid en zoveel moois te bieden! Nog los van de evenementen ❣️

• Petra Toll-Caubo

Vlugge levering.

• Wiggers
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Super service, een echte aanrader!

• Remy
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Snelle levering. Goed verpakt. Precies wat je wil hebben en hoe je het wil hebben.

• Bresser
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Ik heb niets besteld en niets gekregen. Behalve de mails erover

• Keijnemans
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

De vorige ervaring was goed.Maar nu heb ik niets besteld dus ik weet niet hoe je hier bij komt groetjes Ad

• B
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Super leuke winkel met ontzettend veel verschillende spellen en speelgoed. Je kan er ook goed advies krijgen want de meeste spellen worden door hun ook uitgeprobeerd. Daarnaast kun je veel spellen ter plekke ook uitproberen . En ze verkopen ook online.

• Teye
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

heel blij met dirt winkels die ook online verkopen. De winkel bij mij in de buurt heeft niet alles dus bestel af en toe online. Goede winkel, vlot verzonden

• D Verhagen
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Snel geleverd en mooi verpakt als een cadeautje. Uitpakken is een feestje!

• Dennis
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Ik was opzoek naar de leren editie van het boek “star wars: the bounty hunter wars”. Gelukkig vond ik deze bij de dondersteen. Direct besteld, ‘s avonds laat, tot ik me bedacht dat ik liever het bezorg adres nog even wilde wijzigen. De volgende ochtend direct een E-mail gestuurd, en een vriendelijke reactie gekregen dat het bezorg adres is aangepast. Pakket thuis gekregen, geen beschadigingen, super kwaliteit. Al met al, zeer tevreden over de dondersteen! Snelle levering, goede service en goede kwaliteit! Zou er zeker vaker bestellen!

• Rob

Top winkel!

• Van wessel
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Supersnelle verzending en alles correct aangekomen kon niet beter.
    Enige minpuntje was dat de dhl koerier het pakket voor mn deur neerzetten aanklopte en wegliep stel ik was niet thuis geweest hadden de kaarten en verpakking buiten moeten overleven heb daarover ook klacht bij dhl neergelegd ligt dus niet aan jullie.

• anoniem

Prima service.

• Jess
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Eerste keer dat ik hier iets heb besteld. De verzending was heel snel en het werd de volgende dag geleverd. De communicatie over de verzendstatus was duidelijk en het pakketje was leuk ingepakt. Een aanrader!

• Sonja
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Snelle levering en als verrassing super mooi ingepakt als cadeau! Heel netjes in een stevige doos verpakt en dus zeker een aanrader. Ook de verzendservice krijgt een dikke tien. Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen en ga ik zeker vaker bestellen!
    Chapeau!

• Huls
    Geverifieerde klant van De Dondersteen spellenspeciaalzaak

Goede communicatie. snelle levering, leuk verpakt!