De Blaffende Kat

De Blaffende Kat

Welkom bij De Blaffende Kat, de plek waar kwaliteit en innovatie samenkomen. Gemaakt door en voor hondeneigenaren die alleen het beste willen voor hun hond. Goede producten, snelle service en geen gezeur, dat is waar De Blaffende Kat voor staat.
9,1

• Dirk Huizinga
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Producten voldoen aan de verwachtingen

• Gerard Zoutendijk

Hele snelle levering,toppie

• Hoe beoordeel je De Blaffende Kat?

• Bethje

S
    upe

• Sylvia
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Bestelling was snel in huis, daar was ik heel blij mee. Echter vind ik de kussens wat minder. Het is heerlijk zacht maar er zit totaal geen versteviging in de opstaande rand. Dit geeft dus niet het fijne knusse plekje voor de hond, doordat de opstaande rand plat komt te liggen en de hond alsnog op de bank ligt.
    Daar komt nog bij dat de onderkant super glad is, dus ben je bijna de hele dag bezig met recht leggen. Heb spijt van deze aankoop.
    Jammer, want ze zijn wel heel leuk maar nu toch op zoek naar een betere.

Antwoord van De Blaffende Kat

Wat jammer om te horen dat u niet te vrede bent. Het is mogelijk om het kussen retour te sturen. Op onze kosten dan natuurlijk

• Brigitte Broeder
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Kwaliteit valt tegen en de kleur ook. Wel een hele snelle levering!

Antwoord van De Blaffende Kat

Wat vervelend om te horen dat het niet bevalt. Wat zouden we kunnen verbeteren?
    Tevens kan je even contact zoeken met de klantenservice om de bestelling te retourneren, mocht je hier aansprak op willen maken.

• Bruce & Lee Lammers
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Beste hondendeken ooit gehad! Prima aanschaf.

• Angela Roordink
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Al voor de 2de keer een achterbank hoes besteld. En 2x razendsnel bezorgd.

• Bertina Ruber
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Herl fijn product had ik veel eerder moeten kopen

• Ursula
    Review voor De Blaffende Kat

Super goede service we hadden een y tuig besteld en die ging vrij snel kapot naar een berichtje naar de klanten service hadden we de volgende dag al een nieuwe binnen

• Claudia van Dongen

• Sonja Houben-Nelissen
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

De kwaliteit van dit hondenkussen is zeer slecht. Het kussen is heel dun en stinkt behoorlijk en is heel slecht genaaid. Het glijdt door de plastieke onderkant heel gemakkelijk van de bank af. Echte TEMU kwaliteit; zelfs de verpakking!!!!

Hoi Sonja,

Wat vervelend om te horen dat het zo tegenvalt. Heb je al contact gezocht met de klantenservice? Zij kunnen je helpen om eventueel een nieuw exemplaar op te sturen. Dit is namelijk niet de kwaliteit die we willen aanbieden aan onze klanten.

• Marja Van Es
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Snelle bezorging en prima prijs/kwaliteit

• C
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

S'avonds besteld en de volgende dag al binnen! Past precies in m'n Nissan Micra . Omdat er geen handvatten boven de deurstijl zitten maar wel een haakje heb ik er een ringetje om de band gedaan zodat ik het zijstuk makkelijk aan het haakje kan bevestigen .

• Pieter van der Hoek
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Mooi materiaal, stevig; is zoals aangegeven en snel geleverd

• Monique Lensen
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Hele mooi hoes voor de achterbank van de auto. Goede kwaliteit en snelle levering. Heel blij mee met dit natte weer

• Dirk
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

goed en duidelijk. mooi product

• Hennie van Lunteren
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Wat een goede service mijn hond durfde niet op het kussen mocht het alsnog retourneren

• Charlotte
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Ze leveren snel, spullen zijn goed precies zoals beloofd wordt op de website. Keurig verpakt. Top!

• Jose Koolen

Ik ben heel tevreden

• H jonker
    Geverifieerde klant van De Blaffende Kat

Goede service en snelle levering