Daylighttrading
C. Wijers
Uitstekende service, prima product voor een goede prijs. Dit bedrijf is echt een aanrader!
J. Herbots
Snelle aansluiting via telefoon, vriendelijk, gedienstig en hulpvaardig. De levering en de bestelling verliep vlot en was naar wens. Terloops wens ik er aan toevoegen dat het hogervermelde voor mij van belang was, daar ik naar de tachtig jaren gaan en niet echt mee ben met al die site, mede de te snelle computer communicatie voor heelwat mensen van mijn ouderdom. En dat was nu juist het begrip van communicatie tussen de telefoniste en mij zelf. Dank hiervoor.
Hoe beoordeel je Daylighttrading?
Mark van bakel
Geweldige service.
Gebeld besteld , de volgende dag in huis.
Goede kwaliteit en super mooie prijs.
John
Voor de 2 keer besteld en alles zeer snel geleverd prijs kwaliteit zeer goed en super vriendelijk service
Rien
Onze bestelling werd volgens afspraak de volgende dag bezorgt, dit omdat wij voor 12.00u besteld hadden. Alle artikelen klopte vwb prijs, gekozen materiaal en al het toebehoren. Wij zouden zo weer bij Daylight trading bestellen
EB
Mooi screendoek voor een aantrekkelijke prijs, fijn bedrijf, goede service!
B van de P te A
Prima kwaliteit screendoek besteld. Nextday delivery niet gered, jammer maar geen reden om nog een keer te bestellen.
Anne van der Burg
ging van alles mis bij de bezorgdienst , heb contact gehad en ben zeer goed geholpen
, dank daarvoor en hoop veel plezier aan het harmonicadoek te beleven . -
Roel
Goede service en snelle reactie op mijn vragen
Bart Segers
Netjes en snel geleverd
Lien
Ontzettend vriendelijke mensen en goede kwaliteit van het product. Ik heb zowel een “standaard afmeting” schaduwdoek als een maat gemaakte. Aanrader!
Janny
Bamboespiegel besteld. Werd binnen 2 dagen bezorgd. Goed verpakt en zo mooi de spiegel. En niet duur. Heel blij mee
Anneke Hollander
Goede service. Snelle verzending. Mooie kussens.
Gerard Borggreve
Ik had een foutje gemaakt en dat is heel netjes opgelost super service
Toon Berendsen
Goede prijs nette levering
E van der Horst
Super snel geleverd en afspraken snel gemaakt en nagekomen
Een dikke 10 voor dit bedrijf -
John Haar
Supersnelle levering
Anne-Marie Speijers
Fijn geholpen. Goed gemaakt van mooi materiaal.
Janneke Maat
Keurig bedrijf, snelle levering en goede prijs
H.A. van den Berg
snelle levering, alles correct en in de brievenbus.